İşte HDP'nin seçim vaatleri

Tabi ki hazırlayacak tabi ki amacı meclise girebilmek olacak.
Elbette her parti seçim vaadleri sunar , kimi gerçekçidir kimi uçuk kaçıktır.. Ama bazı vaadleri sunarlarken sunanlara bir bakarsın üstte yazdım bi daha yazıyım akp din dersini zorunlu olmaktan çıkaracağım dese gerçekçi olmadığını hissettirir. Ben de hdp nin gerçekçi olmadığını söylemlerine bakarak siyasetine bakarak söylüyorum işte yani gerçekçi olmamaktan açıldı konu ve öyle de bitirelim evet maalesef bana gerçekçi gelmiyor. Bu vaadler chp nin vaadleri olsa belki iktidara gelince hiç birini yapmayacak ama gerçekçi bulup oy vermeye koşarım. Zaten yapıp yapmama ihtimali değil onu düşünürsek oy kullanmamız gerekir , çünkü her verilen vaadin tutulup tutulmayacağının garantisi yok geleceğide göremeyeceğimize göre mecbur seçim vaadi ile partiyi eşleştirip samimi olup olmadığının analizini çıkarıp oy vereceğiz.

Neyse sephora yani sabaha kadar yazışıp duracağız, tabi ki herkesin fikri bakış açısı farklı sen samimi bulabilirsin ben ikna çabasına girmedim öyle bir şeyim olamaz ikna edilmekten ve etmekten hoşlanmam. Herkesin kendi hür iradesi ve fikri var bunu değiştirmek haddime bile düşmez. Soru sormak ikna etmek değildir bundan mı bu kanıya vardın ama düşünceni öğrenmek amaçlı sadece. Herkesin bir resmi bile farklı gördüğü bir dünyada düşüncelerin de farklı olmasından daha doğal bir şey olamaz elbette aynı şeye bakarız farklı görürüz ne senin gördüğün yanlıştır ne benim ki.. İnsan bir bütündür inançları çevresi ailesi fiziksel özellikleri kısaca herşey devreye girer ve bakış açımızı etkiler..

Hiç samimi değil vaatler.
Vicdani ret hakkını kullanmak isteyen leri destekliyorsunuz da,bu vatanı kim savunacak bu durumda onu açıklayın bari.

Ülkeyi diplomasi ülyeyi ekonomi ülkeyi kalifiye asker korusun[/QUOTE]

Çok saçma bana göre,vicdani ret hakkını kullanmak,bu ülkede yaşıyorsan eline silah alacaksın paşa paşa askerliğini yapacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…