• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İşte hayalimdeki gelinlik...

cigdemnaz

Her Günüm Ayrı Bir Zehir!
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
366
0
96
41
Diğer
Hayatımda gördüğüm en güzel gelinlik..Julia kontogruni tasarımı..

Son düzenleyen: Moderatör:
harbiden cok güzel bende böyle bisey giymek isterdim yanlis model pek fazla yoktu sen bulabilirsen eklermisin .
gercekten cok hos ya tasli tasli böyle bisey bende eminönünde görmüstüm dikiyorlardi galiba kumasini alipta diktirebiliyorsun ama tam emin degilim öyle mi diye yani sormadim saece vitrinde bir mankenin üzerinde görmüstüm

harbiden cok güzel bende böyle bisey giymek isterdim yanlis model pek fazla yoktu sen bulabilirsen eklermisin .
gercekten cok hos ya tasli tasli böyle bisey bende eminönünde görmüstüm dikiyorlardi galiba kumasini alipta diktirebiliyorsun ama tam emin degilim öyle mi diye yani sormadim saece vitrinde bir mankenin üzerinde görmüstüm

Teşekkür ederim... Julia Kontogruni modelleri savaroski taşlı ama web sitesinden kaydedilemiyor diger modellerini daha detaylı görmek istersen Julia Kontogruni modelleri diye aratabilirsin ve hepsi birbirinden harikaalkisalkisalkis

kızlar savaroski taşlı gelinliği taşıması çok zor benim gelinliğimin büstiyeri hep taş işlemeydi kumaş dahi görünmüyordu o derecede yani vücudumda resmen çelik zırh varmış gibi hissetmiştim ve düğünde saatler ilerledikçe inanın bana o büstiyeri taşımaya gücüm yetmemişti hatta hiç unutmuyorum düğün sonrası görümcem büstiyeri eline alıp ayyyy sen bunu bütün gece nasıl taşıdın ne bu böyle demişti delikafadulden benden söylemesi yerimseniben

kızlar savaroski taşlı gelinliği taşıması çok zor benim gelinliğimin büstiyeri hep taş işlemeydi kumaş dahi görünmüyordu o derecede yani vücudumda resmen çelik zırh varmış gibi hissetmiştim ve düğünde saatler ilerledikçe inanın bana o büstiyeri taşımaya gücüm yetmemişti hatta hiç unutmuyorum düğün sonrası görümcem büstiyeri eline alıp ayyyy sen bunu bütün gece nasıl taşıdın ne bu böyle demişti delikafadulden benden söylemesi yerimseniben

Hadi yafisfisfis

haute couture da:2,7,10, harikalar..özellikle 2.süper...sen 1. diosun di mi?oda şık..

haute couture da:2,7,10, harikalar..özellikle 2.süper...sen 1. diosun di mi?oda şık..

BENİM HAUTE COUTURE DA 8 VE 16 EN BEGENDİKLERİM.. şİMİ SENİN BEGENDİKLERİNEDE BAKTIM ONLARDA ÇOK GÜZELL..YA BEN ASLINDA ORADA Kİ TÜM GELİNLİKLERİ ÇOK BEGENDİMşakkıdı

sade modelleri sevmeme rağmen bu sitedekiler göz kamaştırıcıymış.
Ula şehrazat o kadar paran vardı alamadınmı şunlardan birini.

bende buna bayıldım

Back