Gelinlik Modelleri İşte güzel gelinlik...

cigdemnaz

Her Günüm Ayrı Bir Zehir!
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
366
0
96
41
Diğer
ohh be sonunda dosyayyı yükleyebildimm..Sizinle paylaşmayı çok istedim delikafadulden

Eklentiler

• $engüzel.JPG
    23,8 KB · Görüntüleme: 180
  • $engüzl2.JPG
    23,1 KB · Görüntüleme: 147
bunlarda diğer modellerr..

Eklentiler

• $engzl3.JPG
    18,9 KB · Görüntüleme: 105
  • $juliak09gl9yqb1.JPG
    26,6 KB · Görüntüleme: 131
  • $juliak09gl8yvd1.JPG
    30,1 KB · Görüntüleme: 123
  • $localcache-vignettesL267xH400TT-20080610-0875AA_15_-6e0ae.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 133
  • $gelinlik_697.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 215
güzel ama biraz açık gibi geldi bana. kapalılıktan yana değilim ama ne biliyim biraz daha mahsumiyeti simgeleyecek gizemli olacak :)

üfff keske gögüslerim kücük olsaydi benneyaptımki
cok güzeller özellikle birinci ve sonuncu

zevkler ve renkler tartisilmaz tabii
acikcasi ben sonuncu ekledigin haric digerlerinin altlarini cok basit üstlerini ise asiri acik buldum
ama ekledigin icin saol canim
allahim herkezin gönlüne göre versin insallah

En sondaki hariç diğerlerini beğenmedim...
Zaten en sondaki de çok bilindik bir model..
Diğerlerinin ise üst kısımları çok açık... Etek kısımları ise çok basit...
Bu kadar açık olması bence gelinliğin masumiyetini bozuyor... Ve hareket yeteneğini kısıtlıyor, o gelinlikle ne oyun oynayabilirsin ne el öpebilirsin...

valla geliklikler güzel ama ben bunu giysedim benim adam solandan önce kostura kostura eve götürürdü dayanamazdiii:))))))

ben giysem de herhalde daha kocam eve götüremeden babam alnımın çatından vururdu beniiiisırnaşık şey

bana biraz açık geldi ama gönderen arkadaş beğenmiş bunları giymek için güzel göğüsler olucak öyle sarkık iri göğüslere yakışmaz bunlar

ben asla giymem ama çok beğendiysem modeli biraz değişik yaptırırım arkadaslara katılıyorum gelinlik masum olmalı:dance:

sade ve birazcık dekoltesi fazla gibime geldi,ama zevk meselesi tabi ki..benim ki de şu an dikiliyor,bir çok yerinden fransız danteli fışkırıyor,danteli seviyorum gelinlikte...

bende biraz fazla seksi buldum ama tabi önemli olan diktircek arkadaşın beğenmiş olması...
ben bunu giysem herhalde nişanlımla o gün ayrılırızkaydirigubbakcemile3
DepresifCisimcik senin gelinlik çok hoşmuş keşke önden resmini de koysaydın ya görseydik...
nilt (doğru yazdım umarım) sende koyarmısın canım modelini gelinliğinin bende dantel çok seviyorummkaydirigubbakcemile2

Kızlar yorumlarınız için tşk ediyorum benim vücut yapım siz anladınız iştesırnaşık şey bu gelinliğe çok uyuyor ancaaaaakkk bende bu kadar dekolte yaptıramam dediğiniz gibi çok seksii yani dekoltesini biraz kapatıcam ama üzerindeki savoroski taşlarını çok begendim hepinize mutluluk diliyorum umarım hepiniz birer prenses olursunuz dügün gecenizdea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…