• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte gündelik takımım :)

nemida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
1.301
8
116
İstanbul
Eki Görüntüle 480597
bone china takım, 4 kişilik ama gündelik kullanım için yeter diye düşünüyorum zaten zaman geçtikçe insan sağdan soldan ala ala bir sürü tabak çanak doluyor ev kahvaltı tabaklarım ayrıca var, çay saati için de var 6 tane tabağim fincanım.. e daha nolsun :)

Rengi çok güzel ama neden 4 tane tercih ettin. Ben gündeliğe 12 adet aldım. Çünkü kirlenir makinaya atarım onlar orda birikip yıkanana kadar zaman geçer. Sırf o yüzden de makina açılmaz.
Birde arkadaşlarımız falan gelirse gündelik takımımı çıkarırım özel bişe olmadığı müddetçe. Ama tabaklar kaçmıyor tabi eğer lazım olursa gene alırsın.

evet baktım olmadı bi takım daha alırım bunlardan.. ya da tekli servis tabagı satın alırım pasta tabağım bu takımdakilerle beraber 14 tane oldu zaten yetmez mi :)

Evet servis tabağı alsan yeterli olur. Zaten kahvaltı olsun misafir takımları olsun hepsinde pasta tabakları mevcut.

Hayırlı olsun,Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah :16:

Ben de beğendim rengini,modelini fakat 4 tane olmasına ben de takıldım,12 adet alman seni asla pişman etmez :34:

Back
X