- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Bakalim yurdum insani eksi sozlukte bu konu hakkinda ne yazmis:
"hayal etmeye çalışıp edemediğim grup. üstleri çıplak olabiliyor ama hem üstleri çıplak hem de deri eldivenli olunca görüntü bulanıklaşıyor. zaten sadece bu bile geçersiz kılmalıydı bu beyanı. üstleri çıplak deri eldivenli 80 kişi mahalleden efendi efendi geçse bile karakola götürülür bu memlekette. götürülsün de zaten. ben istemem şahsen mahallede böyle görüntü."
Bir digeri de soyle demis:
"çok acayip abazan bir kafanın erotik fantezilerinin aktörleri.
o zaman taner reisden gelsin: (bkz: oh yeah) (bkz: oh yeah)
benim eşim hayal etse direkt boşanma sebebi. direkt."
Simdi bu aktorler bu basortulu bacimizin hayal urunleri mi, yoksa gucunu dinine bagliligindan alan basbakanimizin mi? Hangini bosamali acep?
evette gelmemiş. yalan olduğu ortaya çıktı. anlamadım,neyi savunmaktasınız..bu konunun bu kadar tiye alınıp dalga geçilmesine inanamıyorum hemde hemcinslerim tarafından,kendinizi o annenin yerine koyun, kim başına böyle bir şey gelmediği halde bunları yaşadım der bu okadar kolay bi şey mi?her şeyi hükümete başbakana bağlamak isteyenler bu konuyuda bağlıyolar yani bu hanım bir belediye başbakanının gelini olmasaydı başbakan bahsetmeseydi yine mi böyle tepki verilecekti,hiç zannetmiyorum.Yapmayın etmeyin biz kadınız azıcık empati...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?