Gelinlik Modelleri İşte gelinliğim

drape üstüne bayıldım :)
Bir de dantel duvak harika olmuş..

bir de kaliteli bir tülle yapmışlar etek kısmını.. çok yakışmış :)

Çok saol tatllım diktirirken çok tereddüt etmiştim hiç bilmediğim biyerdi çünkü.Ama yanılmısım düşündüğümdn çok daha güzel diktiler.Duvak gelinliğin değil öylesıne takmıstım.

Kızlar buda yeni diktirdiğim gelinliğim.Sade ve şık olsun istedim ama istedıgım gıbı hıcbıyerde bulamadım.Bende diktirmeye karar verdim.Fikirlerinizi merak ediyorum hadi yazmaya başlayın :)

canım cok yakısmıs gelinlik ben de kar beyazı prenses model aldım bugun yrn provam var :) hazirann 3 dügünümüz :)

Çok beğendim çok tatlı bir gelin olacaksın Allah tamamına erdirsin

canım cok yakısmıs gelinlik ben de kar beyazı prenses model aldım bugun yrn provam var :) hazirann 3 dügünümüz :)

Tatlımm teşekkür ederiim.Çok yakışıcagına eminim prenses model bir başka yaa:):)Allah tamamına erdirsin inşallah.Tmmuz 7de benm dğünüm:)

cok guzel olmus cok yakismis , gelin cicegini gercek beyaz gullerden yaptirmayi unutma, bide eldiven canta gibi aksesuarlar kullanmamani tevsiye ederim, boyle cok sade ve sik durmus.
Hayirli olsun...

cok guzel olmus cok yakismis , gelin cicegini gercek beyaz gullerden yaptirmayi unutma, bide eldiven canta gibi aksesuarlar kullanmamani tevsiye ederim, boyle cok sade ve sik durmus.
Hayirli olsun...

Tatlım teşekkür ederim..Aksesuar düşünmüyorum.Çiçeği farklı alıcam ama gülde çok güzel olabılır saol fikirlerin için..

Çok beğendim çok hoş! Beğenmedim bayıldım. Güzel gelinliğin güzel günlerinin başlangıcı olur inşallah :)

ilk önce maşallahhhh diyorum.çok yakışmış peri kızı gibi olmuşsun.süpersin çok hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…