(¯`¸·´¯)İşte Evimizin Yaramaz Kızı Miya(¯`·¸´¯)

Allah'ım şu masum bakışlara bak :asigim:

Çok şeker ya Şeniz Uzun sağlıklı ömürler dilerim.

hehehehe çok şeker yaaaa marttan sonra hamiş olabilir dikkattt

zeynepciğim saol,ama benim kızım hamiş nasıl osun evden çıkmıyrki yavrum 13.kattan aşağıya inmiyorki

nevbaharcığım saol canım,aynı dilekler bendende senin badem için

a.s.çok tatlı maşallah Allah bağışlasın sağlıklı mutlu uzun ömürler miya ya

nasıl asil bakıyor o öyle.. son resimdeki bakışı sevdim:)

bendee bembeyazz küçükk cistee bir kedi istiyorum amaa lojmanımız ayak uydururmu bilmiyorumm beslemesi zor oluyormuu temizliği falann

yok gözekciğim kediler çok temiz hayvanlar oluyorlar.Bebeken aldığınızda kumunu gösterince bir iki defada öğreniyorlar,mamayla besliyorun veterinerden alıyorum.Eğer almayı düşünüyorsan al canım çok tatlı oluyorlar.kısa tüylü alırsan tüyüde çok fazla dökülmüyor ,eğer uzun tüylü olursa hergün fırçalayınca dökülmüyor

seni kücük aslan seniiii!!! Nasilda cingöz. Cok saglikli ve bakimli duruyor.
Ne mutlu sana iclo, kimbilir sana ne tatliliklar yapiyordur. Saglikli ve mutlu yillar gecirin beraber

:Çok saol canım,hiç sorma kızım çok yaramaz ve hareketli öyle oyunlar yapıyorki.Saatlerce onun oyunlarını izliyorum.Çokta zeki,cin gibi maşallah evin neşesi

çok şükür asli 62ciğim saol,evet gözü iyileşti maşallah cin gibi,birde mantar oldu cadı onuda atlatık şükür

çook tatlıııı
sürmeli gözlerine ve yüz ifadesine bayıldım
sizinle uzun ve salıklı bir ömrü olur inşallah

buda benim kızım zeytin,biraz sizinkine benziyor ,çok tatlı maşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…