• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte evim

Canım çok güzel.. çok zevklisin gerçekten. Çok güzelmiş. Güle güle otur canımcım

canım yorum yapmıştım ama birşey daha yazmak istedim....canım ocağın cama yakın dolayısıyla aman dikkat et perdene tamammı allah korusun dalgınlıkla felan tutuşmasın....ablalık duygularım depreştide kusura bakma...

canım yorum yapmıştım ama birşey daha yazmak istedim....canım ocağın cama yakın dolayısıyla aman dikkat et perdene tamammı allah korusun dalgınlıkla felan tutuşmasın....ablalık duygularım depreştide kusura bakma...

teşekkür ederim ablacım. ama genelde tezgaha yakın olan ocağı kullanıyorum.

Çok şeker her oda farklı renklerde (: Allah bir ömür huzur ve mutlulukla dolsursun inşallah a.s.

güle güle oturursun inşallah :) canım bişey soracam: duvar ünitesini ne kadara aldınız. Bende almak ya da yaptırmak istiyorum da. Yaklaşık olarak bi fiyat söyleyebilir misin?

Tazecik gelin hanm bir ömür boyu huzur mutluluk dolu günler dilerim senin turşu kavanozunu sevsinlerrr aynı bende var sevgiler diliyorumŞeniz

evin çok hoş güle güle otur bende halılarını çok sevdim özellikle mutfaktaki halının rengi modeli çok hoş mutfağıma aynısından gerekiyor
çalışma odanda çok güzelll benimde bir odam boş duruyor kanepe ve kitaplığa ihtiyacım var bakarken kendi odamı hayal ettim tam istediğim gibi olmuş

cnm cok güzel mutlulukla otur inşallahhh :)) bu arada yatak odamız aynı koltuklarımızda cok benziyooo :))))))

teşekkür ederim canım. ben o modele ve renge sahip olabilmek için düğünden sonra 2 hafta kadar beklemeyi göze aldım. evlendiğimde yatak vardı ama dolaplar yoktu. istikbal zeugma açık kayın vanilya olacak dedim başka model istemedim. açık renk odayı ferah gösteriyor.

güle güle oturursun inşallah :) canım bişey soracam: duvar ünitesini ne kadara aldınız. Bende almak ya da yaptırmak istiyorum da. Yaklaşık olarak bi fiyat söyleyebilir misin?

1 400 civarıydı canım ama nakit 1 e aldık. istikbal modify compact vitrin.

Back
X