• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte evim

canım evin çok renkli ve çok şirin. Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin... İnşallah çocuklarınızla beraber eskitirsiniz eşyalarınızı... Canım bu arada kahvaltı takımlarınla benimkiler aynı :) mutfak masasının üstündeki peçetelikten farkettim :)

canım evin çok renkli ve çok şirin. Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin... İnşallah çocuklarınızla beraber eskitirsiniz eşyalarınızı... Canım bu arada kahvaltı takımlarınla benimkiler aynı :) mutfak masasının üstündeki peçetelikten farkettim :)

amin canım. çok güzel dua ettin. çok severek almıştım o takımı. her güne de kullanıyorum. şunu da misafire saklayıyayım deme huyum yok. insanın iştahını arttırıyor sabahları. güzel güzel kahvaltı yapıyoruz.

Bende kullanıyorum o takımlarımı... saklamak için almadık dimi:) Allah herkesin gönlüne göre versin...

Bende kullanıyorum o takımlarımı canım... gerçi pazardan pazara evde kahvaltı yapıyoruz ama olsun :)

çalışma odam

resim019mb2.jpg

resim020jx4.jpg

çalışma odandaki halının markası nedir tam istediğim renklerde...

canımm dostum en yakın zamanda evine gelir misafirin olurum inşallah:))) güle güle otur canım benimm:))

Back
X