işte Erdoğan'ın yok dediği silahlar

simdi gorebildim tyorumlari.bazi arkadaslar iletisim agim zayif demis.ulkenin izledigi bi politika varsa ve ise yariyorsa basariliysa o tirin icinde ne olursa olsun bize ne size baskaskasina ne??

Montaj dediniz ondan. =))))))))))))))
=))))))))))))))))))))))))))))))
=))))))))))))))))))))))))))))))

Bize ne, çok doğru. =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

=))))))))))))))))))))))))))))))))))

of.

İlk konu, son konu diye ayrım yapmıyorum şahsen ben.Konu neyi gerektiriyorsa ordan vuruyorum.Burada konu silahlarmış bende kendi görüşlerimi aktarmak istiyorum.
Evet karanlık güçler silah taşıyordu bizim her yerde gözü olan hükümetimiz bunu gözden kaçırmış.Nasıl oldu bende akıl sır erdiremedim doğrusu.
Bütün dünya bizi bu şekilde görüyor artık."Türkiye terörü , savaşı destekliyor." Bende aynen böyle düşünüyorum.Bu hükümet başa geçtiğinden beri ortadoğunun bir haline bakın. Ortadoğunun yüzyıllık düzeni bitti yeniden şekilleniyor.Libya,Suriye,Irak,Mısır.Her birinde bu ülkenin parmağı var.Ortadoğuda ki görüntümüz bile değişti.Iraktaki müslüman kardeşlerine yardım etmek için mi amerikaya üs verildi ?Şimdi Suriyelilere de Türkiyede yaşamak vaad edildi galiba , ben silahları gönderirim siz savaşın,savaşamayanları buraya gönderin.Mısır, Filistine açıkça destek olup silah desteği sağlayan bir ülkeydi.Ve İsrail için bir tehditti.Ta ki Sisi başa geçene kadar. İsraile de bu şekilde dolaylı yoldan destek sağlanmış oldu. Filistindeki olaylar her geçen gün artmaya devam etti.Bütün bu ortadoğudaki sıkıntıların birden patlak verip başlarının değişmesi tesadüf galiba.Yok yok kesin tesadüf çünkü Türkiye savaşa karşı bir ülke,asla sağ gösterip sol vurmaz,düşman edinmez,kimin tarafında olduğu bellidir ve ona göre hareket eder.Kimseye boş boş kafa tutmaz.
Gazze ye de yardım etti bu ülke hakkını yemeyelim.MİLLET LAFA DEĞİL İCRAATA BAKIYOR.

BEN DE LAFA DEĞİL İCRAATA BAKARIM.

Hatta kalkıp bu yardımı alkışlayacaklar. :)
Bu forumda Öso için "özgürlük savaşçıları! Yiğit kahramanlar!" diyeni gördüm ben...

Hatta kalkıp bu yardımı alkışlayacaklar. :)
Bu forumda Öso için "özgürlük savaşçıları! Yiğit kahramanlar!" diyeni gördüm ben...

Demişlerdir valla. Sorsan Öso'yu Esed zulmüne karşı mazlumları koruyan gönüllüler falan zannediyorlardır ya da akli melekeleri yerinde değildir. Ben aklı başında bir kadının Radikal İslam'ı savunabileceğini sanmıyorum.

simdi gorebildim tyorumlari.bazi arkadaslar iletisim agim zayif demis.ulkenin izledigi bi politika varsa ve ise yariyorsa basariliysa o tirin icinde ne olursa olsun bize ne size baskaskasina ne??
Sizi ilgilendirmiyorsa neden bu konudasiniz? Bizleri ilgilendiriyor , meclisin ve halkin sorduğu sorulara cevap bekliyoruz ve beklerken kendi aramzda konuyu konusuyoruz

Ülkenin izlediği politika savasilmasi icin silah tasimak olamaz. Eğer Türkiye bunu yapıyorsa vakti zamanında pkkya silah tasiyanlara ettiği laflarin hepsini yutmus demektir. Hakkin yok boyle bir seye. Sen tasirken politikaysa baska ulkeler pkkya tasirken ne oluyor ? Var mi boyle aklama sekli ? Ayrıca bunu yaparken kendisinden bilgi isteyen yargi makamlarina yalan söylemeye de hakki yok.

İşinize gelmeyen her şey size ne oluyor? Bizi neyin ilgilendirip ilgilendirmediği sizi ilgilendirmiyor olmali değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…