• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte en mutlu günüm :) yoğun istek üzerine albümü yaptım

convers mi giydiniz ayy ne güzel :62:benim fikrim bu bende öyle yapıcam inşallah
Allah mutluluğunuzu daim etsin bi:nazar:
bu arada çok genç gösteriyosunuz yaşınız küçük mü

convers mi giydiniz ayy ne güzel :62:benim fikrim bu bende öyle yapıcam inşallah
Allah mutluluğunuzu daim etsin bi:nazar:
bu arada çok genç gösteriyosunuz yaşınız küçük mü

ınsallah sende gıyersın canım ben mor ıstemıstım ama fazla abartmıyım dedım :1:
normal topuklu ayakkabıda yaptırmıstım sadece nıkahta gıydım onun harıcınde cekımlerde dugunde hep spor ayakkabı gıydım.yasım 21 buarada ewet cok gencım :52:

:nazar: maşşallah bir ömür boyu mutluluk dılerım...çok güzel olmuşsunuz....resımlerde harıka....

Çekimlere bayıldım muhteşem olmuş :82: converse giyme taraftarı değilim ama ben de çekimlerin bir kaçında giymeyi düşünebilirim :32:

ay bayıldım resimlerinize çok farklı olmus özellikle gelinliğin altına converse giymen süper olmusss gelinliğin sacın makyajın a dan z ye hersey muhtesemmm bi ömür boyu mutlu olun insallah

ay bayıldım resimlerinize çok farklı olmus özellikle gelinliğin altına converse giymen süper olmusss gelinliğin sacın makyajın a dan z ye hersey muhtesemmm bi ömür boyu mutlu olun insallah

eğlenceli olmuşş , mutluluklar :)

Çekimlere bayıldım muhteşem olmuş :82: converse giyme taraftarı değilim ama ben de çekimlerin bir kaçında giymeyi düşünebilirim :32:

çok güzel bir gelein olmussun canım mutluluklar dilerim...

hepınıze cok tesekkur ederım :71:
elodea converse cok rahat oluyor nıkahta bende normal ayakkabı gıydım dugunde convers gıydım
dızımden amelıyatlıyım hıc agrımadı dızım

Allah nazarlardan saklasın, daim olsun mutluluğunuz inşallah. Moda dergilerinden fırlamış gibisiniz harika görünüyorsunuz :)

hepsi fotomontajjjjj:19:

şaka bi yana gerçekten çok güzeller. gelinliğin ve sende öylesin.

allah mesut etsin

Son düzenleme:
vaovvvvv :65: ne yalan söyleyeyim çok takip etmesem de bu sitede ilk defa bu kadar güzel bir albüm ve bu kadar güzel bir gelin görüyorum:nazar: yaratıcılığınız için de ayrıca tebrikler, ömür boyu mutluluklar..

en mutlu günüm demesen ; senin oldugunu hayatta düşünemezdim .....

resmen kapak mankeni gibi olmuşsun

bu kadar orjianl fotoları ilk kez bir arada gördümm

rabbimmmm yuvanızdan huzuru eksik etmesinnnnn:54::54:

hepsi fotomontajjjjj:19:

şaka bi yana gerçekten çok güzeller. gelinliğin ve sende öylesin.

allah mesut etsin

resimler çok güzel..........allah mutluluklar versin..........:46::46::46::46::46:

vaovvvvv :65: ne yalan söyleyeyim çok takip etmesem de bu sitede ilk defa bu kadar güzel bir albüm ve bu kadar güzel bir gelin görüyorum:nazar: yaratıcılığınız için de ayrıca tebrikler, ömür boyu mutluluklar..

:78: :78: :78: bu kadar guzel dılekler gormek benı cok mutlu edıyor cok tesekkur ederımmm

Back