işte en mutlu günüm :) yoğun istek üzerine albümü yaptım

bu resimler ne böyleeeeeesüper bayıldım..katalogtan fırlamış gibi..çok farklı olmuş çok hoş..Allah mesut etsin.

çok fazla yorum yapmıyorum ama size yorum yapmadan geçemiycem. Herşey mükemmel görünüyor. Rabbim sizi nazarlardan korusun. Çok mutlu olun. Ben gelinlik, kuaför ve makyaj hakkında bilgi almak istiyordum sakıncası yoksa.Sonsuz MUTLULUKLAR.

tesekkur ederım canım
gelınlıgımı dıktırttım ben soylemıstım modelı
kuafor ve makyajıda alı gur'de yaptırdım

bayıldım resimlere
değişik ve çooook hoş
hep mutlu olun inş ezgicim
ay o gözlükler ne tatlı öyle

gördüğüm en tatlı gelinlerden birisin gerçekten:97: eşinle birlikte ömür boyu mutluluklar dilerim

sevgili xzgi,fotoğraflar muhteeeeşeem gerçekten,profesyonelmiş fotoğrafçın,hangi şehirde ve fotoğrafçının kim olduğunu öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa

hepınıze cok tesekkur ederımm
2 tane fotocumuz vardı ıstanbulda enmutlugunum dıye aratırsanız cıkıyor
cok ıyı ve ısını temız yapan ınsanlardır

Ezgicim söylenecek pek birşey bırakmamışsın aslında.hepsi muhteşem.
cıvıl cıvıl rengarenk kıpır kıpır olmuş bütün fotolar.
babnın alnından öptüğü fotoda bittim gözlerim doldu hemen..
eşinle adım attıgınız hayatınızda fotolarınız kadar cıvıl cıvıl rengarenk kıpır kıpır olsun ınsallah.cok mutlu olun RABBIM utandırmasın.cok güzel bır gelın .zaten masallahın var .eşinlede cok yakısmıssınız RABBİM birleşen ellerınız ayırmasın .

canım benım öyle guzel yazmıssın kı çok tesekkur ederım

maşallah size ve ekibinize resimler muhteşem olmuşş hepsi birbirinden şık ve eğlenceli.umarım tüm yaşantınız verdiğiniz pozlar kadar kusursuz geçer.tekrar mutluluklar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…