• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte en iyi seksi yaptığınız yaş

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Online platform Happify araştırmasına göre, en mutlu çiftler, haftada ortalama 1 kez seks yapanlar
Capture.JPG

inPaylaşın
Online platform Happify tarafından yapılan araştırma, “İnsanlar, hayatlarının en iyi seksini hangi yaşta yapar?” sorusuna yanıt aradı. Araştırma sonuçlarına göre, 50’li ve 60’lı yaşlardaki tecrübeli insanlardan elde edilen veriler değerlendirildiğinde, insanın hayattaki en iyi seksini 40’lı yaşlarında yapıyor. Ancak en çok ön plana çıkan yaş 46 olarak belirlendi.

Araştırmada ayrıca en mutlu çiftlerin, haftada ortalama 1 kez seks yapanlar olduğu belirlendi. Seks yapan orta yaşlı çiftlerin, seks yapmayanlara kıyasla daha mutlu oldukları sonucuna da ulaşıldı.

Men’s Helath Türkiye’de yer alan habere göre, araştırmaya katılanların yarısı, seks açısından en iyi dönemlerini de şimdiki partnerleri ile tecrübe ettiklerini söyledi. Bu sonuca yanıtı veren kişilerin yaşlarının bir etkisi olmadı.
http://t24.com.tr/haber/iste-en-iyi-seksi-yaptiginiz-yas,387973

Valla sevindim bu habere. Bende ne yalan söyliyim 19 20 li yaşlar bekliyordum. Daha çok zamanım varmış :))

Offff benim daha 20 sene var:KK51: o zamana kadar idare edeceğiz artık bakalım:KK53:

Düşündüm de biz en can alıcı seksimizi 20'li yaşın başlarında yaptık :KK70:

O performansı 40 li yaşlarda da görüyorsak ne ala :halay:

Hoş 20 sene bekleyecek değiliz bence yolun yarısı 35 e gelindiğinde de aynı sürekliliği arz etmek gerekir

Back