canım ne oldu gelişmeler cevap varmı eltinden merak ettim?bu arada bende balık burcuyum gerçi eltinin yaptıklarına herkes kırılır ama biz ekstra hassasız:))
yumiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm sana asıl olayları nışan olunca wercem kimbilir neler olcak...
ya canım biliomusun dedikodu yapmayı sewer oldum ben :))
güldüğüme bakma dün gece cok ağladım
kayın walidemi aramam gerekti telefonları paralel
aradım eltim çıktı, ben onu evde yok hastanede sanıyordum
ıyygg sesini alamadım kısık geli Elif Teyze sen misin dedi yok ben Aslı.... Allah dedimm
nasılsın diye ağzımdan kaçtı cünkü aradığımda hep o acıo teli bende nasılsın demek zorunda kalıodum ezber olmuş
sözlüm mesela hayatta ona nasılsın demez ismini bile ağzına almaz direk annem ordamı der bana da öyle de dio ama safım işte nasılsın dedim
bu da
pişkin, umursamaz, kendini beğenmiş, seni aşağılayan, aramandan rahatsız oldum edasıyla iyyimm... nese banyodan çıktım kapamam lazım kusura kalma
çaaatttt kapattı
neye uğradığımı şaşırdım... sanki ben onun sesini duymak için aradım... sanki kendisi ile kouşma gibi bi niyetim var
saf gibi sen kapat kayınvalidemi arıcam diemedim...
kendimi o dr kötü hissettim ki bu bir değil 5 değil..
kayın walidem ile konuşurken teli acıp dinledğini kaç kez farkettik bu mailden öncede k.walidemle konuşurken actı ikimizi bi azarladı
acil bi tel acmam lazım ws ws
insanlıktan nasibini almamış insan bi mrb der nazikçe söyler...
wallahi akabinde askerdeki sözlümü aradım anlattım arayıp kardeşime eşine tel.de nasıl konuşulması gerekiğini söylicem dedi
zor tuttum eltim dicekki kendi hakkını arayamıo sözlüsünü üzerime salıo dicek... engelledim Utkunun aramasını..
wel hasıl sözlüm dediki :
senin sayende ( ailemize girdin gireli ) kopan akrabalık bağlarımız giderek iyileşti..
beni aramayan teyzem abim ablam senin sayende benle dahada bi ilgilenir oldular...
resmen ailenin nee kaynağı oldun..
her gittiğim evde senin güleryüzün cana yakınlığın konuşuluyor..
aslı ile aynı anda tanıdı ailelerimiz sizi.. her ortamda senin konuşulman kıskanç bi kişiliğe sahip aslıyı rahatsız ediyor
yaptıklarının altında kıskançlık yattığının eşi bile farkında..
bi bana bak bi kardeşime bak
kardeşime eşinden dolayı herkes merhabayı kesti çünkü kardeşimi herkes ile kötü etti
birde bana bak senin sayende herkes bana dahada bi önem verir oldu..
....
sözlümün böyle düşünmesi beni çok mutlu etti..kaynım hariç bütün ailesi sözlümden çok beni arıyorlar beni çok seviyorlar
sözlümede aferin ne kadar iyi bi kız bulmuşsun diyolar
sözlüm bunlardan gurur duyuyo...
akşam bunları duymak bütün üzüntümü aldı