• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

gunlerdir yapilan tartisma ve konusmalardan cikarilan ana fikir belli arkadslar.akp li degilsin hem dinsz hem teroristsin. edilen hakaretlerde cabasi.ne gunlere kaldik yarabbim..
bu kanıya varmak için baya çabalamak lazım.
azmini tebrik ederim de boşa kürek çekmişsin.

:KK70: bi yerlere gelemeyince burdan millete sararak kendini avutuyorsun di mi? Çalıştırmıyolardır seni. Evde el işi falan yap bari bi işe yara. Böyle millete salıdırıp mutlu olma çabaları falan.. yazık la.. Cehalet insana neler yaptırıyor.. Kara bahtlım.. Keşke seni de okutsalardı da bi yerlere gelebilseydin.
Böyle saldırganlık falan olmazdı. Bunlar hep cehaletten
devam ,, devamm hala tezlerinde gerçeği bulamadınn.. yaklaşamadında.. başka başka..:KK49::KK49:

hahhh haaahhhh tayiip erdoğan ve karizma.
önce kaba konuşmalarından vazgeçsin. karizmatikmiş. ne duruş, ne konuşma. acaba nasıl etkilemiş bukadar insanı :)
konu başka yerlerdeymiş meğer. bende karizmada kalmışım :)

hanginizin mhpli olduğunu, hanginizin chp li olduğunu,, hanginizin hdp li olduğunu anlamadığını söylüyor o kadar muck muck olmuşsunuzkii.. ayırdedemediğini söylüyor oda acaba birleştirip mchpkk mı desem dedii..olay buu yanii..
Hdp = pkk dedigimiz icin hdpkk diyoruz mchdpkk da demek ki mhp ve chplileri de pkkli olarak goruyor.

Kivranmayin bosuna kiviramiyorsunjz

laikliği bilmiyorsanız fikirde beyan etmeyin. biz size devamlı bir şeyler öğretmek zorunda mıyız. araştırın azcık.

Hukuki tanımlara göreyse en yaygın tanım, devlet ile din işlerinin ayrılmasıdır.' Devlet, bir dine inanıp inanmama meselesini özel bir problem sayar, fertlerinin sadece maddi yönüyle ilgilenir, kendisi devlet olarak hiçbir dini taşımaz, hiçbir dini ayine iştirak etmez, fakat fertlerin her türlü dini serbestliklerini kabul eder.
Devlet, dini esaslara dayanan kanunlar yapamayacağı gibi, bütün dinlere eşit mesafede durur ve hiçbir şekilde dinlerin ibadet hüküm ve kurallarına müdahale edemez. Bununla birlikte din adına devlet düzenini bozacak davranışları önlemekle yükümlüdür.

Atatürk'e göre lâiklik, yalnız din ve dünya işlerinin ayrılması demek değildir. Tüm yurttaşların vicdan, ibadet ve din özgürluğü de demektir

Laiklik din ve devlet islerinin birbirinden ayrilmasidir. Dolayisiyla devletler laik olur Kakao insanlar değil.

Mesela ben kendince dinini yasamaya çalışan ama din ve devlet islerinin de birbirinden ayri olmasi gerektigini savunan biriyim

Ama sen zorlama kendini anlamakta kapasite tabi belli bi yere kadar bi sey falan olacak mazallah korkuyorum
hımm anlasaydın yavru o yazımı o arkadaşa neden yazdığımıda anlardıın.. geri git bi bak anlamamışsın bide maval okuyorsun anlamış gibi

Ataturk'u sevmeyen hanimlar;

Aklima b'sey geldi.
Dusunsenize ulkeye kadinlara secme secilmeyi o getirdi.O kim ya !
1 kasim'da onu protesto edip oy kullanmayin.
Siz bilirsiniz ama sahsen sevmeseydim kullandim.
Denesenize :)
olurmu hakaret ederler ama haklarini da kullanirlar.bu nasil bi celiski..

laikliği bilmiyorsanız fikirde beyan etmeyin. biz size devamlı bir şeyler öğretmek zorunda mıyız. araştırın azcık.

Hukuki tanımlara göreyse en yaygın tanım, devlet ile din işlerinin ayrılmasıdır.' Devlet, bir dine inanıp inanmama meselesini özel bir problem sayar, fertlerinin sadece maddi yönüyle ilgilenir, kendisi devlet olarak hiçbir dini taşımaz, hiçbir dini ayine iştirak etmez, fakat fertlerin her türlü dini serbestliklerini kabul eder.
Devlet, dini esaslara dayanan kanunlar yapamayacağı gibi, bütün dinlere eşit mesafede durur ve hiçbir şekilde dinlerin ibadet hüküm ve kurallarına müdahale edemez. Bununla birlikte din adına devlet düzenini bozacak davranışları önlemekle yükümlüdür.

Atatürk'e göre lâiklik, yalnız din ve dünya işlerinin ayrılması demek değildir. Tüm yurttaşların vicdan, ibadet ve din özgürluğü de demektir
işte buuuu..

devam ,, devamm hala tezlerinde gerçeği bulamadınn.. yaklaşamadında.. başka başka..:KK49::KK49:
anladım sen hayalini soruyorsun.. onu bimeme ama saydıklarımın doğru olduğuna eminim koyuniçem.. Yazık sana. Cehalet zor zanaat. Seni de anlamak lazım. Evliysen kocan üstüne kuma getircek değilsen ailenin baskısıyla evleneceksin okumadın çalışmadın bunların sinirini başarılı kadınlardan çıkarıyorsun. Allah sabır versin canım ne diyim ki..

hımm anlasaydın yavru o yazımı o arkadaşa neden yazdığımıda anlardıın.. geri git bi bak anlamamışsın bide maval okuyorsun anlamış gibi
Ah kakao ahhh bir mesajinda da bir bilgi kirintisi olsun yahu. Varsa yoksa laf salatası.

Kadinin bilgisi yok fikri var ya gulsem mi aglasam mi?

Guleyim en iyisi ne aglicam sunun icin:KK53:

anladım sen hayalini soruyorsun.. onu bimeme ama saydıklarımın doğru olduğuna eminim koyuniçem.. Yazık sana. Cehalet zor zanaat. Seni de anlamak lazım. Evliysen kocan üstüne kuma getircek değilsen ailenin baskısıyla evleneceksin okumadın çalışmadın bunların sinirini başarılı kadınlardan çıkarıyorsun. Allah sabır versin canım ne diyim ki..
yahu insan hiç mi yaklaşmaz bak o kadar boşuna saydın ama tutturamadın.. azminede hayran kaldım çok yırtındın beyaaa.. ama cıksss olmadı..

bin kez de açıklasam, açıklasana ya diyecekleri aşikar.
çünkü öyle anlamak istiyorlar. e ben söyledim kabul etmedikleri için yapacak bir şey yok.
bir de Erdoğan ile Atatürk ü kıyaslayınca hakaret, Evren ile kıyaslayınca hakaret kabul ediyorsunuz madem kıyaslamayın.
sizin deyiminizle biri devlet kurucusu, diğerleri cumhurbaşkanı. niye illa her konuya öyle devam ediyorsunuz?
ki kıyas veya hakaret yok yorumlarımda.
siz dilediğinizi sevip savunuyorsunuz da biz yapınca cahil, yobaz, seviyesiz oluyoruz niyeyse.
işte bu bakış açısı yüzünden bu ülkede demokrasi bu kadar geç yerleşiyor.
herkes kendi demokrasi anlayışını dayatınca böyle gerilimler yaşanıyor, buradaki de sokağa taşıyor.
sonra da niye kutuplaştık? vatandaşın birbirine tahammülü yok ki yöneticiler tahammüllü olsun. he olsa da yaranamaz çünkü mutlaka taraf tutmakla suçlanacak.
sonuç olarak, ben söylediklerimi söyledim, söylerim de siz nasıl anlarsınız size kalmış.

Back
X