- 23 Ocak 2013
- 85
- 140
- 23
çok beğendim güle güle giy
o izler makyajla kapanır sorun yapma ama düğüne 2 ay var üşümicek misin
heycandan beni onun içinde ter bile basabilir. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok beğendim güle güle giy
o izler makyajla kapanır sorun yapma ama düğüne 2 ay var üşümicek misin
çok güzel canım mutlulukla giy inşallah
göğüs bölümünde bikini izi var galiba çok kötü duruyor:S çok kalın ipliymiş birde sanırım.bir kaç gün tatile git bence orası düzelsin.
önerin için saol ama tatile vaktim yok malesef canım zaten 2 ay var daha o zamana kadar biraz düzelir düğünde de makyajla kapatırım
aa evet makyajla kapanabilir.devamlı kese yap vücuduna rengin açılsın daha kolay denge kurulur.
Gelinliğinn gerçekten zarif çok beğendim. Yanık izi için de son 1 haftaya kadar bekle bol kese peelingle fln baktın eşitlenmiyor makyaj provası yap düğünden önce kapatılabiliyor mu diye yoksa solaryuma git son gün can sıkıntısı yaşama.
Şimdiden mutluluklar
aynen canım zaten 2 ayda açılır biraz gerisi kolay olur solaryuma girerim dedim ama önermediler lekeler kalıyomuş en iyisi makyajla kapatırım
solaryuma girme boşver.ben birkaç kez girdim pişman oldum.kuaförler makyajla kapatır artık.ya da bronzlaştırıcı mendil kullanırsın.
ben begendım cok
ama o yanık ızlerını ne yapacaksın ? :26:
mendilde bi alternatif tabiki ama makyaj yapıncan ona gerek kalmayacak inşallah saol tatlım önerilerin için :)
teşekkür ederim seninde çok az kalmış düğününe bir ömür mutlu olun inşallah.