How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gelinlik Modelleri Işte çok beğenerek aldığım gelinliğim

göğüs bölümünde bikini izi var galiba çok kötü duruyor:S çok kalın ipliymiş birde sanırım.bir kaç gün tatile git bence orası düzelsin.

bende begendım mutluklar dılıyyorum.

yorumlarınız ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar :)

göğüs bölümünde bikini izi var galiba çok kötü duruyor:S çok kalın ipliymiş birde sanırım.bir kaç gün tatile git bence orası düzelsin.

önerin için saol ama tatile vaktim yok malesef canım zaten 2 ay var daha o zamana kadar biraz düzelir düğünde de makyajla kapatırım

önerin için saol ama tatile vaktim yok malesef canım zaten 2 ay var daha o zamana kadar biraz düzelir düğünde de makyajla kapatırım

aa evet makyajla kapanabilir.devamlı kese yap vücuduna rengin açılsın daha kolay denge kurulur.

Gelinliğinn gerçekten zarif çok beğendim. Yanık izi için de son 1 haftaya kadar bekle bol kese peelingle fln baktın eşitlenmiyor makyaj provası yap düğünden önce kapatılabiliyor mu diye yoksa solaryuma git son gün can sıkıntısı yaşama.
Şimdiden mutluluklar :16:

aa evet makyajla kapanabilir.devamlı kese yap vücuduna rengin açılsın daha kolay denge kurulur.

aynen canım zaten 2 ayda açılır biraz gerisi kolay olur solaryuma girerim dedim ama önermediler lekeler kalıyomuş en iyisi makyajla kapatırım

Gelinliğinn gerçekten zarif çok beğendim. Yanık izi için de son 1 haftaya kadar bekle bol kese peelingle fln baktın eşitlenmiyor makyaj provası yap düğünden önce kapatılabiliyor mu diye yoksa solaryuma git son gün can sıkıntısı yaşama.
Şimdiden mutluluklar :16:

teşekkür ederim evde denedim makyajla biraz kapatabildim kuaförüm eminim daha iyi yapacaktır çok fazla takmıyorum kafama artık :)

aynen canım zaten 2 ayda açılır biraz gerisi kolay olur solaryuma girerim dedim ama önermediler lekeler kalıyomuş en iyisi makyajla kapatırım

solaryuma girme boşver.ben birkaç kez girdim pişman oldum.kuaförler makyajla kapatır artık.ya da bronzlaştırıcı mendil kullanırsın.

solaryuma girme boşver.ben birkaç kez girdim pişman oldum.kuaförler makyajla kapatır artık.ya da bronzlaştırıcı mendil kullanırsın.

mendilde bi alternatif tabiki ama makyaj yapıncan ona gerek kalmayacak inşallah saol tatlım önerilerin için :)

yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar Rabbim isteyen herkese giymeyi nasip eder inşallah bikini izleri için makyaj en iyisi geliyo bana solaryum da vücudunda lekeler kalıyomuş ondan dolayı istemiyorum. düğüne kadar açılır biraz da zaten tenim. önerileriniz için sağolun kızlar :)

Back