Gelinlik Modelleri Işte çok beğenerek aldığım gelinliğim

SEDAU

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
85
140
23
KIZLAR HERTÜRLÜ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Son düzenleyen: Moderatör:
ben begendım cok
ama o yanık ızlerını ne yapacaksın ? :26:

Gelinliğin çok kibarmış çok beğendim canım, şimdiden mutluluklar. Ama keşke askısız bikini kullansaymışım madem iki aya düğünün var

Gelinlik model ve sizde duruşu çok hoş ama eteği çok çok sade.Keşke üst kısmındaki o detaylardan biraz etek uçlarına doğru olsaydı daha bi güzel olurdu gibi...
Mutluluklar şimdiden :)

Gelinlik model ve sizde duruşu çok hoş ama eteği çok çok sade.Keşke üst kısmındaki o detaylardan biraz etek uçlarına doğru olsaydı daha bi güzel olurdu gibi...
Mutluluklar şimdiden :)

teşekkür ederim. her zaman sade bir etek düşünmüştüm aynı öneriyi gelinliği diken arkadaşlarda önerdi ama ben sadece olmasını istiyorum :)

biraz akılsızlık ettim. solaryuma gitsem çözüm olur mu acaba

Solaryumla ilgili çok detaylı bilgi sahibi değilim ama benim de aklımdan geçti. Bence bir solaryum merkezine git konuş. Ama hemen git. Belki belirli aralıklarla girmen gerekiyordur filan, sonra geç kalmış olma.

Solaryumla ilgili çok detaylı bilgi sahibi değilim ama benim de aklımdan geçti. Bence bir solaryum merkezine git konuş. Ama hemen git. Belki belirli aralıklarla girmen gerekiyordur filan, sonra geç kalmış olma.

haklısın araştırmalara başlayayım hemen :)

çok beğendim güle güle giy
o izler makyajla kapanır sorun yapma ama düğüne 2 ay var üşümicek misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…