• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte buda bizim buluşmamızdan kareler

ne güzel canım yaaa dostluğunuz daim olsun , valla ben kk da ilk defa kocişleri görüyorum , şaşırdım resmi görünce birden , ama bebişleri de pek yakışmış ellerine kaydirigubbakcemile3

bayanlar....
bebekleriniz, sizler ve koçişler hepiniz harika duruyorsunuz...Allahım bir ömür boyu sağlıklı sıhhatli bir şekilde mutluluğunuzu daim etsin...Allahım birbirinizin acısını göstermesin....

benim buluşacak bi angaralım bilem yokkksenağlama
bu arada sedoşş senin kociş kilo mu almış profilinde ki resimlerde mi zayıf çıkmış
bu ikisini istiyorumkaydirigubbakcemile3

Aşk olsun asortie...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Ben varımya... Her ne kadar tanışmasakta burda bir ankaralı daha var:teytey: İnşallah bizde tanışıp görüşürüz...Ben çok fazla kk ya giremiyorum...Ama sizlerin yorumlarınızı her fırsat bulduğumda okuyorum:emir_bebek:

Maaşallah kızlar yaaaa Allah nazarlardan korusun herkes muhteşem :nazar: bebekleri görünce mıncıklayasım geliyo yaaaaa çok güzeller

harikasınız hatunlar tabii bebişlerinizde
mysever kasım annesimi adı yabancı gelmedi
siz nerden tanışıyosunuz
kasım topikinee neden gelmiyo heçç
bu üçünü istiyorıum:))))))

mmmfcim hamileliğimin basından beri bu siteyi takip ediyorum yani her pc yi actıgımda tek girdiğim site bu oluyo yazdıklarınızı okuyup çok güzel bilgiler ediniyorum.fakat düzenli giremediğimden muhabbete katılamıyorum sedaylada bu sitede hamileliğimin ilk zamanlarında hastane arayısındayken muhabbetimiz oldu ve ölede devam etti iyikide bu siteyi bulmuşum çok güzel bi arkadasım oldu:1hug:

maşallah annelerde, bebişlerde, babalarda güzel çıkmış...:))
arkadaşlığınız daim olsun seda ve mysever...
ben seni hatırlıyorum mysevercim forumlardan..

valla gayet güzel resimler önce analarına sonra bebişlere sonra da bir araya gelmeye ikna olan eşlere maşallah diyorum.
kızlar dostluğunuz daim olsun inşallah bebişlerinizde sizin dostluğunuzla beraber büyürler .

teşekkür ederiz şekerler aslında keşke kk sitesi olarakta uzmanlar bi buluşma tarzı bişey ayarlasada ölede hep birlikte görüşme fırsatımız olsa mesela kk kasım anneleri yaz buluşması :D:D:D

hepinie birden kocaman maşallah,:nazar::nazar::nazar:
sedacım kasım anneleri için kimseye gerek yok kendimizde ayarlayabiliriz

Back
X