Gelinlik Modelleri Iste buda benim gelinligimmm:)

yorumun icin tskler canim.. evet ondeki tulu uzun onu kestirmem lazim,, yada dedigin gibi ikinci bi kat dantel uygulatayim insallah.. cok tesekkurlerr

ben beğendim cnm mutlulukla giy inş.
çokta yakışmış.
yalnız eteğindeki tül kısmı çok uzun görünüyor.

Saolunn tesekkurlerr Allah razi olsun, evet tul kismi uzun onu kestireyim insallah

Bence guzel olmus.. Aslinda benim zevkim dahada sadeden yana..
Bende turbanliyim, bolerolu almamana sevindim boyle cok daha guzel olucak..!

Tesekkurler canimm, hollandanin neresinden? bende nlde yasiyorum.. evet bolerodan nefret ettim iyice :)) cok kotu duruyo.. simdi ise kollar boyun kismi dik yaka yaptirdim goguslerdeki kalin seritteki taslardan.. keske son halini cekseydim simdi gercekten insanin kafasini karistiyor

gelinliğini beğendim,hayırlı günlerde giyin......

Begenmene cok sevindim.. o kadar insan begenmeyince acikcasi bende uzuldum.. tabi herkezin zevki farklidir

gayet hoş bir gelinlik . tek kusur badynın ıcınde olması ..
bırcok ınsan genel olarak baktıgı ıcın hoş gelmemıştır gözerine ..

Ben burda ne vasatın altında gelınlıkler gordum .. oyuzden bu gelınlık gayet hoş ..
Tam halilyle duvağınla makyajınla tamamlandıgı zaman emınım cokdaha guzel olucaksındır .

Mutluluklar ..

begendigin icin tsk ederimm.. insallah tam haliyle gostermek nasip olur :)

canım renk tonunu üst kısmını ve duvağını çok beğendim ama ben öyle altta başka parça olan gelinlikleri pek sevmiyorum ama önemli olan senin beğenmiş olman
eminim düğün gecenizde çok çok daha güzel olacaksın
Allah mutluluğunuzu bozmasın canım
düğün ne zaman canım Türkiyede olacak değil mi?

açıkçası bende beğenmedim bilindik bir model sade desek sade değil abartı da değil...üst kısmı kapatılınca nasıl olur gözümde canlandıramıyorum...neden acele ettin keşke daha baksaydın çok hoş modeller var tesettürlü..

gelinligin çok güzel cnmmm bunda herşey 4-4 lük :)çok begendim:)

Tskler canim.. cogu arkadaslar alt kismini begenmedi.. sen ne dusunuyosun bu konuda??

bence cok guzel kırık beyaz rengı cok severım

tsklerr glnn

çok guzel sana da cok yakımıs canım

Saol Allah razi olsun cnmm

Sanatcigimm o duvak bana ait degill, duvakli gorunusunu merak edipte saldim basima..
Insallah canimm darisi sana insallah.. Rabbim gonlune gore versinn..
dugun 17 temmuzda Turkiyede olacak evett :)
sende ne var ne yokk neler yapiyosun gorusmeyeli bakiyim?

Canim bilindik bir model diyosunda neti karis karis dolastim, gelinligime benzer bisey bulamadim nedense.. acele etmedim begenerek aldim halende begeniyorum:) benim icin nisanlimin fikride cok onemli sonucta ben onun gelini olucam. ust kismi kapatilinca gozunde canlandiramiyosan sana kinaligimn linkini vereyim.. tam aynisi olmasada ona cok benziyor.. bogaz kismi gogusdeki tasli seritten olusan dik yaka kollarindaki bitis yeride ayni sekilde cnm..

bi bak istersenn

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-nisan-kina-elbise-modelleri/430039-buda-kinaligim.html

cnmmmmm bence gelinligin üstü ve altı gayet uyumlu güzel görünüyor gözü yoran yada tuhaf duran biyeri yokk..bende yeni evlendimmm sayılır:) gecen yazdı gelinlikte tül çok seviyorum ondan benimkinin heryeri tüldü saten pek hoşlanmıyorummmm..biçok gelinlik modeli var üzerine yakışan önemli olan buda gayet güzel olmuşşş sorunlu bi kısım görmedimmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…