Gelinlik Modelleri Iste buda benim gelinligimmm:)

canım ilk önce mutluluklar dilerim.gelinliğin benim zevkime hitap etmiyor hiç bir tarafı.ama sen severek almışsın o yüzden kafana takma artık yapabileceğin bişey varsa değiştirmeni öneririm.bir kez giyeceksin çünkü.oysa ne kadar güzel gelinlik modelleri var bu sene için

cok saol canimm.. Bana en guzel teselliyi sen verdin gercekten.. Insallah sende cok mutlu ol rabbim gonlune gore versin insallahh

iyi dilegin icin tsklerr, canim bu gelinlikte 2011 model.. Zevkler farkli olunca goze hos gorunmeye bilir.. Peki hangi modelleri onerirsin?

fikirlerin icin cok saol canim, evt ikimizde cok begendik.. Ama dogruyu soyle senin kafana hala yatmadi degil mi:)

benim fikrimi soruyorsan bence etek kısamında kesinlikle bir basitlik var ya gelinlikte değişiklikler yaptır yada maddi açıdan imkanın varsa başka bir model al derim

Canim, malesef bende begenmedim.. ama sen begenmissin, nisanlin begenmis... o zaman baskasinin begenmesi de gerekmiyor zaten....

tskler canimm.. Aslinda cok haklisin biz begendiysek baskasinin begenmesine gerek yok..
Ama kizlariz nede olsa illaki birilerinden fikir bekliyoruz :)

iyi dilegin icin tsklerr, canim bu gelinlikte 2011 model.. Zevkler farkli olunca goze hos gorunmeye bilir.. Peki hangi modelleri onerirsin?

oo çok model öneririm ben sana da almışsın artık cnm gerek yokki.beğendim diye ısrar ediyorsun.o zaman boşver benim önerimi cnm:97:

tskler canimm.. Aslinda cok haklisin biz begendiysek baskasinin begenmesine gerek yok..
Ama kizlariz nede olsa illaki birilerinden fikir bekliyoruz :)

canım benim takılma lütfen sen bu konuya....
sen beğendikten sonra nişanlın beğendikten sonra gerisi önemli değil..
bizler de naçizane düşüncelerimizi söyledik burada...
ama ben gelinliğinin güzel olduğunu düşünüyorum... içindeki badyden kaynaklı öyle görünüyor biraz da yoksa üstü falan çok hoş...
hatta gelinliğini badynin üstüne giydiğini görünce güldim bi an Allahm gelinliğin içine bile badyi giydik ya daha ne diyim dedim
yanlış anlama sakın bende tesettürüyüm ve niçin badynin üstüne giydiğini anlayabiliyorum da sadece hoşuma gitti güldüm anlatmak istedim
neyse ben konuyu dağıtmayım gelinliğin çok hoş...
sende gelinliğinin içinde çok zarif bir gelin olacaksın ki zaten yüzün vucudun falan da çok zarif...
etek kısmını da gelinlikçinle görüşürsün ton farklılığı varsa asıl dantelin altına bir üstüne uyacak renk tül atarlar hiç anlaşılmıyor bile...
gelinliğini mutlulukla giy inşallah...

oo çok model öneririm ben sana da almışsın artık cnm gerek yokki.beğendim diye ısrar ediyorsun.o zaman boşver benim önerimi cnm:97:

yok cidden merak ettim, onerdigin bi kac gelinlik modellerini gosterebilir misin.?
Belki zevklerimiz cok farkli gormek istiyorum gelinlikleri :) begendim diye israr ediyosun degil cnm gelinligi aldik ust kismini tesetture uygun dikirdim baska imkanim yok anlayacagin ama eteginde degisiklikler yaptira bilirim. Sen koy hele onerdigin modelleri

benim fikrimi soruyorsan bence etek kısamında kesinlikle bir basitlik var ya gelinlikte değişiklikler yaptır yada maddi açıdan imkanın varsa başka bir model al derim

baska bi model alma gibi sansim yokta, degisiklikler yaptirma fikri olabilir. Eteginde nasil degisiklikler yaptira bilirim.. Senin fikrine guveniyorum :) yada bi kac resim goster netten beim icinde kolay olur ne anlatmak istedigin..

tamam şekerimben resim hiç eklemedim ve bilmiyorum.googledan görsellerden 2011gelinlik modelleri yaz ilk sıradaki gelinliklerin eteklerine bi göz at tatlım ordakinler çok hooş.ben izmirde oturuyorum geçen gün gezerken bakmıştım öyle vitrinlere 2011gelinlik modelleri çok hoş filan demiştim.o yüzden aklımda kalmış

Canim nette gordugun tum modeller zaten 2010 modeli.. google'a 2011 gelinlik yazsanda 2010 un gelinligini gosterecektir bak istersen ikisindede ayni gelinlikleri gosteriyolar. 2011in gelinlikleri zaten bi kac hafta once cikti fuardan o yuzden nette suan bulamazsin 2011in gelinliklerini :)

bu arada son durum nisanlima gelinligin altindan bahsettim, begenmediysen yenisini alalim diyor ( ama ben o kadar acimasiz degilim) gelinligi ucuz biseye almadik zaten bide ustune yenisini alirsam yakismaz bana. Gelinligin altini yani etek kisminda biraz degisiklikler yaptircam cunku ustunde benim icin sorun yok. tum yorumlar icin tskler..

ama simdi daha cok fikirlere ihtiyacim var.. etegin altini nasil degistirebilirim? ekleye bilirseniz bi kac ornek resim ekleyin yada tarif edin lutfenn..

güzelmiş canımmm güle güle giy en büyük hayalim giymek onu
ay arkadaki gelinliklere baktım hepsini üşenmeden giyerdim
kaç yaşındasın canım nişanlısın sanırım

güzelmiş canımmm güle güle giy en büyük hayalim giymek onu
ay arkadaki gelinliklere baktım hepsini üşenmeden giyerdim
kaç yaşındasın canım nişanlısın sanırım

Cok saol canim Allah razi olsunn.. Insallah gelinlik giyinmek sanada nasip olurr..
ben yakinda 20ye gircem cnmm.. sen kac yasindasinn
Rabbim herseyi gonlune gore versinn.. amann gelinlik falan bahane onemli olan evliligini huzurla surdurebilmek.. gelinlikte onda bunda is yok sanki oteki dunyaya goturcez. Iste 1 kere evlencem diyosun herseyim tam olsun diyosun. Halbuki ibadet icin bile bu kadar ozen gostermiyoruz, Rabbim bunlarin hesabini soracak bizden.. Allahim affetsin hepimizi insallah

bence düzeltilmesi gereken tek mesele, önde dantel altından çıkan kat kat tüllerin fazla uzun olması. onları yerde sürünür şekilde değil, tam etek bitiş hizasında kestirirsen daha derli toplu durur. böyle biraz eskimiş gibi görünüyor.

ya da dantel altında öyle tüller değil, ikinci bir kat dantel uygulatabilirsin. daha güzel olur.

Son düzenleme:
ben beğendim cnm mutlulukla giy inş.
çokta yakışmış.
yalnız eteğindeki tül kısmı çok uzun görünüyor.

Bence guzel olmus.. Aslinda benim zevkim dahada sadeden yana..
Bende turbanliyim, bolerolu almamana sevindim boyle cok daha guzel olucak..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…