canım önemli olan senin beğenmen sen beğendiysen ve nişanlın beğendiyse takma kafana güle güle giy mutluluklar dilerim
tatlımmm... en önemlisi senin beğenmen ve içine sinmiş olması...
ama gerçekten benim gözüme de tek takılan nokta ton farkı varmış gibi geldi yoksa gelinlik çok hoş...
benimde beğendiğim bir model...
belki de ışıkta ya da fotoğrafta ton farkı varmış gibi de görünüyor olabilir ancak o ton farkını da kafana takma... gelinlikçiler asıl en üstteki dantelin ya da tülün altına 1 kat istediğin tonda tül dikiyorlar böyleceeeee tonu tutturuyorlar...
o kısım kolay bence
bunun dışında gelinliğin çok güzel...
mutlu çok mutlu bir gelin ol inşallah....
canım ilk önce mutluluklar dilerim.gelinliğin benim zevkime hitap etmiyor hiç bir tarafı.ama sen severek almışsın o yüzden kafana takma artık yapabileceğin bişey varsa değiştirmeni öneririm.bir kez giyeceksin çünkü.oysa ne kadar güzel gelinlik modelleri var bu sene için
aynen canım doğrusunu soylemek gerekırse maalesef sıradan model
fikirlerin icin cok saol canim, evt ikimizde cok begendik.. Ama dogruyu soyle senin kafana hala yatmadi degil mi:)
Canim, malesef bende begenmedim..ama sen begenmissin, nisanlin begenmis... o zaman baskasinin begenmesi de gerekmiyor zaten....
iyi dilegin icin tsklerr, canim bu gelinlikte 2011 model.. Zevkler farkli olunca goze hos gorunmeye bilir.. Peki hangi modelleri onerirsin?
tskler canimm.. Aslinda cok haklisin biz begendiysek baskasinin begenmesine gerek yok..
Ama kizlariz nede olsa illaki birilerinden fikir bekliyoruz :)
oo çok model öneririm ben sana da almışsın artık cnm gerek yokki.beğendim diye ısrar ediyorsun.o zaman boşver benim önerimi cnm:97:
benim fikrimi soruyorsan bence etek kısamında kesinlikle bir basitlik var ya gelinlikte değişiklikler yaptır yada maddi açıdan imkanın varsa başka bir model al derim
yok cidden merak ettim, onerdigin bi kac gelinlik modellerini gosterebilir misin.?
Belki zevklerimiz cok farkli gormek istiyorum gelinlikleri :) begendim diye israr ediyosun degil cnm gelinligi aldik ust kismini tesetture uygun dikirdim baska imkanim yok anlayacagin ama eteginde degisiklikler yaptira bilirim. Sen koy hele onerdigin modelleri
tamam şekerimben resim hiç eklemedim ve bilmiyorum.googledan görsellerden 2011gelinlik modelleri yaz ilk sıradaki gelinliklerin eteklerine bi göz at tatlım ordakinler çok hooş.ben izmirde oturuyorum geçen gün gezerken bakmıştım öyle vitrinlere 2011gelinlik modelleri çok hoş filan demiştim.o yüzden aklımda kalmış
güzelmiş canımmm güle güle giy en büyük hayalim giymek onu
ay arkadaki gelinliklere baktım hepsini üşenmeden giyerdim
kaç yaşındasın canım nişanlısın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?