Gelinlik Modelleri Iste buda benim gelinligimmm:)

Cankiiz5o

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
1.444
0
116
Hollanda
slm kizlarr..
buda benim gelinligimm sizce nasil?:18:
tabi kollari boyun kismi falan kapali halde dikildi.. ama o haldeyken foto cekmeyi unutmusuzz

Alinti olmazsa sevinirim !!

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzel...çok da yakışmış e tabi o kıyafetler haricinde daha da yakışacaktır....Allah mutluluğunuzu daim etsin...

Üst tarafını çok beğendim gelinliğin ama alt tarafını hiç beğenmedim cnım.
Biraz daha şık olabilir.

ben beğenmedim canım ya satın almadıysan başka modellerede bak bence

tsk ederim kizlar, fazla abartiyi sevmedigim icin sade begendim... gelinligimi satin aldim cnm :))

gelinliğin gayette taşlı boncuklu bi gelinlik..abartıyı sevmiorum deme bence..dümdüz taşsız,boncuksuz ,simsiz bi gelinlik abartısızdır..içinde kıyafetlerinle giymişsin gelinliği,belki ondan beğenmemişlerdir..ama güzel bi gelinlik bence..

Canimevet tasli boncuklu cincikli ama bazi gelinlikler gibi abartili degil.. bu gelinligi nisanlim begendigi icin aldim.. yoksa benim ilk denedigim bi gelinlik vardi ustunde 1 tane boncugu bile yoktu.. sen gelinsin dediler birazda olsun birde kuyrugu oldugu icin hosuma gitti.. begendigin icin tsklerr.. kiyafetsiz olsaydi belki goze daha hos gorunurdu ama kapali oldugum icin oyle cikamam herkesin icine:)) birde ust kismina bolero almadim ozellikle diktirdim o haldeyken daha guzel duruyo.. ve tabi herkezin zevki farkli yorumlara saygi duyuyorumm :))

bence çok hoş bi gelinlik.bolero almamana sevindim.yoksa bolero bu gelinliğin üst kısmındaki güzelliği kapatırdı.güle güle giy canım..inşallah düğün fotograflarınıda koyarsında ozaman gelinliğinin tam halini görürüz :)

benim pek tarzım değil basit bir görüntüsü var, kusura bakma ama sen beğendiysen içine sindiyse mutlulukla giymeni dilerim.

tsk ederim arkadaslar yorumlar icin, anladigim kadariyla etek kismi hosunuza gitmedi, peki ne gibi degisiklikler yaptira bilirim? Etegi yukari toplamislar o biraz gozunuzu rahatsiz etti sanirim ama bende fark ettim duzgun durmamis orda

resimdemi öyle göründü bilemiyorum ama gelinliğin üst kısmı kırık beyaz duruyor alttan çıkan tülde öyle kırık beyaz duruyor resimde ama etekteki saten kısım beyaz duruyor yani ton farklılıkları var bence o saten kısmı iptel et alttan çıkan tül olan kısım çok hoş etek kısmı komple öyle olsa daha güzel olur hem ton farkı olan parçada çıkmış olur

sen çok beğenerek diktirdin belki bizde eleştiriyoruz ama inan seni üzmek için değil yorum yapmamızı istemişsin ve bir kere giyiceksin çok özel bir gün olduğu için gerçek görüşlerimi yazmak istedim tabiki senin zevkin önemli olan yalnızca alternatif fikirler sunarak yardımcı olmaya çalışıyorum lütfen kırılma

birde son haliyle resim ekleme şansın yokmu ona göre yorum yapsak ama sadece gelinliği giy belki altında ki giyside bizi yanıltıyor olabilir

canim resimde gelinlik 2 parca gibi gorunuyo ama tek parca gelinligim, ton farkliligi gozume hic carpmadi acikcasi.. Belki o kisim ustte gore daha sade durdugu icin acik gibi geliyodur tonu. Evet keske tum bitmis haliyle cekinseydim.. Tam cekinecegim sirada araya duvak konusu girince fotoyuda unuttuk gitti.. Simdide cekme imkanim yok gelinligim tr de, ben yurtdisindayim.. Yok uzulmedimde kafama takildi pek olumlu yorum alamayinca.. Sorun bende diye dusundum ki inan begenerek aldim :) birde etegin saten kismini toplaislar ama duzgun durmamis bende smdi farkettim.. Bilmiyorum bence o kadarda kotu degil

canım önemli olan senin beğenmen sen beğendiysen ve nişanlın beğendiyse takma kafana güle güle giy mutluluklar dilerim

tatlımmm... en önemlisi senin beğenmen ve içine sinmiş olması...
ama gerçekten benim gözüme de tek takılan nokta ton farkı varmış gibi geldi yoksa gelinlik çok hoş...
benimde beğendiğim bir model...
belki de ışıkta ya da fotoğrafta ton farkı varmış gibi de görünüyor olabilir ancak o ton farkını da kafana takma... gelinlikçiler asıl en üstteki dantelin ya da tülün altına 1 kat istediğin tonda tül dikiyorlar böyleceeeee tonu tutturuyorlar...
o kısım kolay bence
bunun dışında gelinliğin çok güzel...
mutlu çok mutlu bir gelin ol inşallah....

Canim, malesef bende begenmedim.. ama sen begenmissin, nisanlin begenmis... o zaman baskasinin begenmesi de gerekmiyor zaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…