tsk ederim kizlar, fazla abartiyi sevmedigim icin sade begendim... gelinligimi satin aldim cnm :))
tsk ederim kizlar, fazla abartiyi sevmedigim icin sade begendim... gelinligimi satin aldim cnm :))
gelinliğin gayette taşlı boncuklu bi gelinlik..abartıyı sevmiorum deme bence..dümdüz taşsız,boncuksuz ,simsiz bi gelinlik abartısızdır..içinde kıyafetlerinle giymişsin gelinliği,belki ondan beğenmemişlerdir..ama güzel bi gelinlik bence..
ben beğenmedim canım ya satın almadıysan başka modellerede bak bence
resimdemi öyle göründü bilemiyorum ama gelinliğin üst kısmı kırık beyaz duruyor alttan çıkan tülde öyle kırık beyaz duruyor resimde ama etekteki saten kısım beyaz duruyor yani ton farklılıkları var bence o saten kısmı iptel et alttan çıkan tül olan kısım çok hoş etek kısmı komple öyle olsa daha güzel olur hem ton farkı olan parçada çıkmış olur
sen çok beğenerek diktirdin belki bizde eleştiriyoruz ama inan seni üzmek için değil yorum yapmamızı istemişsin ve bir kere giyiceksin çok özel bir gün olduğu için gerçek görüşlerimi yazmak istedim tabiki senin zevkin önemli olan yalnızca alternatif fikirler sunarak yardımcı olmaya çalışıyorum lütfen kırılma
birde son haliyle resim ekleme şansın yokmu ona göre yorum yapsak ama sadece gelinliği giy belki altında ki giyside bizi yanıltıyor olabilir
canim resimde gelinlik 2 parca gibi gorunuyo ama tek parca gelinligim, ton farkliligi gozume hic carpmadi acikcasi.. Belki o kisim ustte gore daha sade durdugu icin acik gibi geliyodur tonu. Evet keske tum bitmis haliyle cekinseydim.. Tam cekinecegim sirada araya duvak konusu girince fotoyuda unuttuk gitti.. Simdide cekme imkanim yok gelinligim tr de, ben yurtdisindayim.. Yok uzulmedimde kafama takildi pek olumlu yorum alamayinca.. Sorun bende diye dusundum ki inan begenerek aldim :) birde etegin saten kismini toplaislar ama duzgun durmamis bende smdi farkettim.. Bilmiyorum bence o kadarda kotu degil
canim resimde gelinlik 2 parca gibi gorunuyo ama tek parca gelinligim, ton farkliligi gozume hic carpmadi acikcasi.. Belki o kisim ustte gore daha sade durdugu icin acik gibi geliyodur tonu. Evet keske tum bitmis haliyle cekinseydim.. Tam cekinecegim sirada araya duvak konusu girince fotoyuda unuttuk gitti.. Simdide cekme imkanim yok gelinligim tr de, ben yurtdisindayim.. Yok uzulmedimde kafama takildi pek olumlu yorum alamayinca.. Sorun bende diye dusundum ki inan begenerek aldim :) birde etegin saten kismini toplaislar ama duzgun durmamis bende smdi farkettim.. Bilmiyorum bence o kadarda kotu degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?