- Konu Sahibi pisagor1453
-
çok teşekkür ederim pırıltı derken ufak inciler olacak yada sadece gelinliğin biraz daha ışıltılı olmasını sağlayan detaylar yani öyle çok büyük şeyler olmadığı için çok fark olmayacak aslında sadece biraz daha canlı olacak gelinliğim aslında sade halini bende çok beğeniyorum ama az parıldasında istedim ondanBen gayet beğendim hayırlı olsun mutluluklar dilerim. Özellikle o çiçek detayları, göğüsten uçlara kadar inmesi çok hoş fakat yorumunuzu okudum çiçekler pırıltılı olcakmış keşke olduğu gibi kalsaydı diyorum ben de
çok teşekkür ederim pırıltı derken ufak inciler olacak yada sadece gelinliğin biraz daha ışıltılı olmasını sağlayan detaylar yani öyle çok büyük şeyler olmadığı için çok fark olmayacak aslında sadece biraz daha canlı olacak gelinliğim aslında sade halini bende çok beğeniyorum ama az parıldasında istedim ondan)
Yok ben zaten sadeliği hiç sevmemama pırıltı kullancaksan çok dikkatli seçmelisin çünkü ucuz gösterebilir onu düşünerek dedim. Yoksa tabiki de o gün senin günün olcak istediğin birşeyden geri kalma
çok güven verdi bana gelinliğin dikildiği yer daha öncede bu gelinlik üzerinde böyle bir çalışma yapmışlar birde işlerini iyi biliyorlar bakalım inşallah güzel olur sende haklısın canım bazen hiç kafnda tasarladığın gibi olmuyor:-(
biraz daha kilo vermen iyi olur kendni daha iyi hissedersn hem. gelinlik güzel yakışmış ama ilk baktğmda çok mu tül tül görünüyor dedim duvak tül etek kısmı komple tül tül dediğn gbi etek kısmına ya da duvak kısmına ekleme yaptrsan biras farklılık olsa gözmüz tül detayından başka detaylara da kaysa daha iyi olmaz mı?teşekkür ederim kızlar yorumlar için çok mutlu oldum düğünümüz deniz kenarında kır düğünü olacak o yüzden çok içime sindi gelinliğimbu arada 2 kilo daha vermek hedefim düğüne kadar gelinlik aysiradan değil ahu alnıpak hazır ama üstüme göre özel dikilecek farklı detaylar ekleyebiliyorum gelinliğe fikir verebilirsiniz şimdiden teşekkürler
biraz daha kilo vermen iyi olur kendni daha iyi hissedersn hem. gelinlik güzel yakışmış ama ilk baktğmda çok mu tül tül görünüyor dedim duvak tül etek kısmı komple tül tül dediğn gbi etek kısmına ya da duvak kısmına ekleme yaptrsan biras farklılık olsa gözmüz tül detayından başka detaylara da kaysa daha iyi olmaz mı?
zayıflarsn ama bel kısmında drape olmasa hani özel diktirecksn diye söyledm drapesz terch edeblrsn.
beki V olan modelden yaptrsan hem daha uzun hem de zayıf gösterir. etek de çok belde değil de belin biraz üstünden başlarsa yine zayıf ve bacak boyu uzun grünür.
Çok şirin bi şey bu :) güle güle giyin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?