• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri işte buda benim gelinliğim yorumlarınızı bekliyorum kızlar

pisagor1453

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
32
0
296
Bursa
$Fotoğraf1553E002E001.jpg

Son düzenleme:
sade ve sık :) cok hos ama alt kısımları biraz daha acık dursa daha iyi olur bence karısık duruyor belli olmuyor sanki cicekler ama cok begendim ben duvagınızda etek uclarınız gibi olursa harika olur :)

Çok neşeli güzel bir gelinlik olmuş, size de yakışmış:16: mutlulukla giyin, Allah mesut etsin :16:

çok teşekkür ederim yorunlarınız çok mutlu oldum beğendinize için çiçeklerin içine ışıltı katılacak birde daha ışıl ışıl olacak:-)

Cidden çok beğendim. benim gelinliğimde benzerdi. ama senin ki daha güzelmiş valla.. keşke nişanlıyken görseymişimm :/ Güle güle giymeniz dileğile :)

bence çok şeker ve güzel bir model :16: hazır değil mi bu, görmüştüm bir firmada ama düğün bitince gelinlik firmaları da aklımdan silinmeye başlamış :9:

aysiranın gelinliğine benziyor :)
ben giymiştim ama pek hosuma gitmedi göğüs kısmındaki detaylar. sadece eteklerinde olsaydı daha güzel olur demiştim. ama yine aysira da tam istediğim hayalimdeki gelinliği bulmustum :))

teşekkür ederim kızlar yorumlar için çok mutlu oldum düğünümüz deniz kenarında kır düğünü olacak o yüzden çok içime sindi gelinliğim:-)bu arada 2 kilo daha vermek hedefim düğüne kadar:-)gelinlik aysiradan değil ahu alnıpak hazır ama üstüme göre özel dikilecek farklı detaylar ekleyebiliyorum gelinliğe fikir verebilirsiniz şimdiden teşekkürler:-)

aysiranın gelinliğine benziyor :)
ben giymiştim ama pek hosuma gitmedi göğüs kısmındaki detaylar. sadece eteklerinde olsaydı daha güzel olur demiştim. ama yine aysira da tam istediğim hayalimdeki gelinliği bulmustum :))

bence de canım gelinğin çok hoş ama bir 5 kilo falan ver bence hem belin incelir biraz daha zarif durabilir gelinliğin.

cnm çok hoş çok zarif bir gelinlik eminim güzelde taşıyacaksın ama bel kısmından incelmen lazım sıkı bi diyet ve sporla halledersin bence çok daha fazla yakışır:40:

düğünün hayırlı olur inşallah beyaz olan herşey bence güzeldir gelinliğine gelince çok naif bir duruşu var sadce göğüs kısmı kaba duruyor bence daha kabartılmadan sade bir görüntü olabilir ama etek kısmı çok hoş olmuş...

düğünün hayırlı olur inşallah beyaz olan herşey bence güzeldir gelinliğine gelince çok naif bir duruşu var sadce göğüs kısmı kaba duruyor bence daha kabartılmadan sade bir görüntü olabilir ama etek kısmı çok hoş olmuş...

canım teşekkürler yorumların için üst kısmı yakından öyle kaba değil aslında yakından çok daha hoş birde o çiçeklerin içinde ışıltılar olacak biraz daha canlanacak:-))

cnm çok hoş çok zarif bir gelinlik eminim güzelde taşıyacaksın ama bel kısmından incelmen lazım sıkı bi diyet ve sporla halledersin bence çok daha fazla yakışır:40:
teşekkür ederim yorumun için canım zaten zayıflamayı düşünüyorum ama çok mu kalın duruyorki belim:-((

Son düzenleme:
Back