Selam kk daki bütün beni tanıyan tanımayan bütün arkadaşlarım........:dance:
işte buda benim geç kalmış doğum hikayem........:CüvCüv:
17.09.08 tarihinde sabah dr.dediği tarihte hastaneye gittik aşkım,kız kardeşlerim annem,kayınvaldem büyük bir merak ve heyecanla gittik...........
dr.görüşüp hemşireler yatış işlemlerini yaptılar..nts odasına gittim bebişlerimin kalp atışları çekildi aynı odada hemşire emeliyat önlüğünü getirdi damar yolunu açtı sedye geldi hemen yatırdılar nasıl oldu anlamadım hemen ameliyata giriyosunuz dediler ........
tabi koridordo herkes bekliyor heyecanla beni aşağı yolcu ettiler ağlamamak elde değil tabiiki dua ederek aşağı asansörle indik ameliyathaneye fotoğraf mak.kamera aldım hemşireler bebekler çıktıktan sonra çekmişler ............
beni o masaya yatırdılar tabii 3 -4 kişi herbiri hazırlıklar yapıyorlar ben çok heyecanlandım midem bulandı beni uyutun dedim dr.geldi epidürel belden iğne yapıldı tekrar beni uyutun dedim bacaklarımı hissetmiyordum vee o an uyumuşum.........
uyandığımda elimi tutan bir hemşire vardı ve eşimin adını söyleyerek uyandım .bebeklerımin eğlamalarını duydum çığlık çığlığa sende bebeklerinde iyi dediler yanıma getirdiler gördüm hatta birini öptüm.çok güzeldi anlatılmıyor gerçekten yaşamak lazım.......
bebekler babaya gidiyor dediler :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
09:40 ta girdim bebekler 10 dk içinde çıkmış bende 10:30 gibi odama çıkardılar
bebeklerim odada herkes çok mutlu aşkım çok heyecanlıydı .........:asigim:.
ilk gün ve gece zor oldu ama değer her acısı unutuluyor meleklerı kucağına alınca ........
şimdi evimizdeyiz ve uykusuz sabahlıyoruz eşimle annemle .......
hoşgeldiniz hayatımıza küçük aşklarım meleklerim benim