• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte buda benim doğum hikayem 17.09.08

gulan06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
1.230
3
116
46
Manisa
Selam kk daki bütün beni tanıyan tanımayan bütün arkadaşlarım........:dance:
işte buda benim geç kalmış doğum hikayem........:CüvCüv:

17.09.08 tarihinde sabah dr.dediği tarihte hastaneye gittik aşkım,kız kardeşlerim annem,kayınvaldem büyük bir merak ve heyecanla gittik...........
dr.görüşüp hemşireler yatış işlemlerini yaptılar..nts odasına gittim bebişlerimin kalp atışları çekildi aynı odada hemşire emeliyat önlüğünü getirdi damar yolunu açtı sedye geldi hemen yatırdılar nasıl oldu anlamadım hemen ameliyata giriyosunuz dediler ........
tabi koridordo herkes bekliyor heyecanla beni aşağı yolcu ettiler ağlamamak elde değil tabiiki dua ederek aşağı asansörle indik ameliyathaneye fotoğraf mak.kamera aldım hemşireler bebekler çıktıktan sonra çekmişler ............
beni o masaya yatırdılar tabii 3 -4 kişi herbiri hazırlıklar yapıyorlar ben çok heyecanlandım midem bulandı beni uyutun dedim dr.geldi epidürel belden iğne yapıldı tekrar beni uyutun dedim bacaklarımı hissetmiyordum vee o an uyumuşum.........

uyandığımda elimi tutan bir hemşire vardı ve eşimin adını söyleyerek uyandım .bebeklerımin eğlamalarını duydum çığlık çığlığa sende bebeklerinde iyi dediler yanıma getirdiler gördüm hatta birini öptüm.çok güzeldi anlatılmıyor gerçekten yaşamak lazım.......
bebekler babaya gidiyor dediler :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
09:40 ta girdim bebekler 10 dk içinde çıkmış bende 10:30 gibi odama çıkardılar
bebeklerim odada herkes çok mutlu aşkım çok heyecanlıydı .........:asigim:.

ilk gün ve gece zor oldu ama değer her acısı unutuluyor meleklerı kucağına alınca ........
şimdi evimizdeyiz ve uykusuz sabahlıyoruz eşimle annemle .......

hoşgeldiniz hayatımıza küçük aşklarım meleklerim benim

oyyy ne güzel yaa a.s

Hosgeldinizzz Yunusemre ve Bugrahan hihoyyythihoyyyt

Allahim sizi anali babali büyütsün, mutluluklarin en güzelleri sizi bulsun Şeniz

yerim ben siziiii :jeyyar::jeyyar:

Doğum hikayeni okuyunca çok duygulandım, bende 32 haftalık hamileyim ve çok heyecanlıyım, çünkü bu benim ilk bebeğim. Anne olmak nasıl bir duygu çok merak ediyorum. Gerçi hamileykende bu duygu bir nevi tadılıyor ama bebeğini kucağına almadan tam olarak hissedilmiyor...

Canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
Allahım şanslarını,bahtlarını açık etsin...

Canım Allah bagıslasın analı babalı buyutsun.. biz bir taneyken uyumasını gözlüyoruz da sende ıkı tane :)
Allah kolaylık versın canım guzel gunlerını gostersın..
hayırlı evlat eylesın ınsallah..

allah analı babalı buyutsun cnm:)
bnmde dogum gunum 17 eylul

Canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

allah analı babalı büyütsün.allah sana kolaylık versin.bebişleri de öp benim yerime öp canım

gulancım tebrik ederim sağlıkla kavuştun ikizlerine çok şükür..
Rabbim bebişlerinle birlikte; sağlıklı mutlu upuzun ömürler nasip etsin..
yavrularınızı size bağışlasın canım...
küçük prensleri öp kokla bizim için de annesi...

canım tebrık ederım allah analı babalı buyutsun.allah bagıslasın mınık meleklerını..

ıkısınıde yerım ben allah analı babalı buyutmeyı nasıb etsın ınsallah

tebrik ederim seni
allahim saglikla büyütmeyi nasip ettsin pranslerinele sana saglikli uzun ömürler

buğrahan ve yunus emree tekrar tekrar hoşgeldinizz rabbimmm ömrünüzü bereketlendirsennn
o kadarr beklettinizz annenizi babanızı unutturmayınn bir ara sizin kulaklarınızıı çekicemm
nasıl olsaa gelcektinizz mademm ne bekletiyonuzz bu kadar bilmem kii ana ve babanızı üzmeye değdimi sankii
benimkilerdenn bi haber yokmu dahaa gelmeyii düşünmüyorlarmıı getirdinmii halayaa haberr
yoksa ordaa keyifleri yerindemii mutlularmıı offf yaa ne saçmalıyomm ben böylee neysee prenslerr öptüü sizi halanızzz

canım allah analı babalı büyütsün. seninle aynı gün hatta aynı saatlerde doğum yapmışız.

canım allah analı babalı büyütsün. seninle aynı gün hatta aynı saatlerde doğum yapmışız.şimdi senin hikayeni okurken doğumum film şeridi gibi gözümün önünden geçti tekrar yaşadım.

Back