Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evvvvet arkadaşlar!!!! merakla beklenen an delikafadulden
Bu modeli kelebekte görmüştüm.. saolsun arkadaşların da :enbuyukkk: sayesinde beyaz mobilya da karar kıldım.....
Modelin orjinali :
![]()
Orjinal resimleri sadece bu şekilde gösterdim... vee kullanılacak malzemeleri seçtim...
Birebir ölçülerde (5 kapaklı dolabım) yapıldı... Kayınpederim teknik hatlarla ilgilendi...
Zaten 6aydır bu konuda fizibilite çalışması yapıyordum (sayenizde) :enbuyukkk: çokta zor olmadı...
Örn :
Tutma kolları mutlaka koyu renk olmalı dokunulan yerler kolay leke bırakıyo... kaydirigubbakcemile5
Dolabın iç bölgesinde beyaz kullanılmasını istedim...dolap içindeki kıyafetlerin kolay görünmesi açısından...şakkıdı
çekmece vs. üstlerinin cam olması ayrıca güzel bence.. toz açısından... -tatlicadiarzu-
İşte bunlarda benim mobilyalarım:
canım cok guzel gule gule kullan ınsallahkaydirigubbakcemile5
bence tek kelımeyle super olmus.hem de cok uygn bı fıyata.gule gule kullan canım.
JJeliboncumm çok beğendim yatak odası takımını....
Güzel günlerde kullanırsınız inş..
canım benim güle güle kullan çok güzel bi tercih yapmışsın :lepi:
ne kadara aldınız ayıp olmazsa
odan çok güzelmiş fiyatı nedir?bırde o şimdi asker olan imzayı nerden buldun:)benımkıde askerde![]()
güzelmiş cnm güle güle kullan a.s.
güle güle kullan .çok güzel olmuş
canım benim güle güle kullan çok güzel bi tercih yapmışsın :lepi:
ne kadara aldınız ayıp olmazsa
odan çok güzelmiş fiyatı nedir?bırde o şimdi asker olan imzayı nerden buldun:)benımkıde askerde![]()
Güle güle kullan caım. Beyaz mobilya yatak odanı da ferah gösterir. Sadece gardrobu raylı olsaymış daha kullanışlı olurmuş. Açılıp kapanan kapaklar bi süre sonra vidaları falan eskiyince sorun yaratabiliyor.
güle güle kullan canım.çok güzel olmuş.ben kelebekten bu modeli çok sevmiştim.benim düğünüm temmuzda ve yaptırmak için zamanım yok.muhtemelen ben de yatak odamı kelebekten alacam
</p> parpalm güle güle kullan : Resim eklemek için bunu okuman yeterli :).http://www.kadinlarkulubu.com/5565386-mesaj39.html</p>..Arkadaşlar Doğtaş gerek mobilya konusunda gerek oturma grubu konusunda inanılmaz modern bir bakın derim benim yatak odam (hera modelin adı) ve yemek odası (aşil modelin adı) ordan çok içime sinerek aldım şuan da da kampanya var.Allah kullanmayı nasip eder inşallah.......
cok begendim valla yatak odasinda acik renkleri cok severim gule gule kullanin a.s.
gercekten cok güzel cok begendim bende yatak odamı acık renk alcam inşallah güle güle kullan canım![]()
hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
cok guzel.gule gule kullan canim.cok begendim
vallaha çok güzel güle güle kullan
Şimdik yatak odanız ilk mesajınızdaki resim gibi olacaksa
Eğer, model renk harika
Bayılırım yatak odasında siyah ve beyaza:CüvCüv: