Yatak Odası Dekorasyonu İşte bu da benim yatak odam :))

bence tek kelımeyle super olmus.hem de cok uygn bı fıyata.gule gule kullan canım.

Evvvvet arkadaşlar!!!! merakla beklenen an delikafadulden

Bu modeli kelebekte görmüştüm.. saolsun arkadaşların da :enbuyukkk: sayesinde beyaz mobilya da karar kıldım.....

Modelin orjinali :

aaselin.jpg

Orjinal resimleri sadece bu şekilde gösterdim... vee kullanılacak malzemeleri seçtim...
Birebir ölçülerde (5 kapaklı dolabım) yapıldı... Kayınpederim teknik hatlarla ilgilendi...

Zaten 6aydır bu konuda fizibilite çalışması yapıyordum (sayenizde) :enbuyukkk: çokta zor olmadı...

Örn :
:nazar:Tutma kolları mutlaka koyu renk olmalı dokunulan yerler kolay leke bırakıyo... kaydirigubbakcemile5
:nazar:Dolabın iç bölgesinde beyaz kullanılmasını istedim...dolap içindeki kıyafetlerin kolay görünmesi açısından...şakkıdı
:nazar:çekmece vs. üstlerinin cam olması ayrıca güzel bence.. toz açısından... -tatlicadiarzu-

İşte bunlarda benim mobilyalarım:

odan çok güzelmiş fiyatı nedir?bırde o şimdi asker olan imzayı nerden buldun:)benımkıde askerde:(

Arkadaşlar Doğtaş gerek mobilya konusunda gerek oturma grubu konusunda inanılmaz modern bir bakın derim benim yatak odam (hera modelin adı) ve yemek odası (aşil modelin adı) ordan çok içime sinerek aldım şuan da da kampanya var.Allah kullanmayı nasip eder inşallah.......

JJeliboncumm çok beğendim yatak odası takımını....
Güzel günlerde kullanırsınız inş..

canım benim güle güle kullan çok güzel bi tercih yapmışsın :lepi:
ne kadara aldınız ayıp olmazsa

Güle güle kullan caım. Beyaz mobilya yatak odanı da ferah gösterir. Sadece gardrobu raylı olsaymış daha kullanışlı olurmuş. Açılıp kapanan kapaklar bi süre sonra vidaları falan eskiyince sorun yaratabiliyor.

RESıMLERıN NASIL EKLENDıĞıNı BANADA SÖYLERMıSıNıZmirmirmirmir

güle güle kullan .çok güzel olmuş

güle güle kullan canım.çok güzel olmuş.ben kelebekten bu modeli çok sevmiştim.benim düğünüm temmuzda ve yaptırmak için zamanım yok.muhtemelen ben de yatak odamı kelebekten alacam

canım cok guzel gule gule kullan ınsallahkaydirigubbakcemile5

bence tek kelımeyle super olmus.hem de cok uygn bı fıyata.gule gule kullan canım.

JJeliboncumm çok beğendim yatak odası takımını....
Güzel günlerde kullanırsınız inş..

odan çok güzelmiş fiyatı nedir?bırde o şimdi asker olan imzayı nerden buldun:)benımkıde askerde:(

güzelmiş cnm güle güle kullan a.s.

güle güle kullan .çok güzel olmuş

.....ikrar blks uzunal papatya16 smhsmh velved frambuaz cende maviayy; ......... Çok Teşekkür Ederim Kızlar ....Beğenmenize çok sevindim :)) darısı size inşallah :)
..

smhsmh 1.100tl mal oldu resimdekilerin tamamı.....

uzunal Allah kavuştursun(hepimizi) :(.Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others siteden hazırlayabilirsin....
Güle güle kullan caım. Beyaz mobilya yatak odanı da ferah gösterir. Sadece gardrobu raylı olsaymış daha kullanışlı olurmuş. Açılıp kapanan kapaklar bi süre sonra vidaları falan eskiyince sorun yaratabiliyor.

frambuaz.. Geçen yaz ray modeller yeni çıktığında ben onlardan olsun istemiştim...yeni evlenmiş arkadaşın evini görmeye gittik.. Çok güzel raylı siyah bi takım almıştı..bende böyle istiyorum raylı olsun dedim....15 gündür kullanıyorum geçen hafta kapak kaydı devrildi dedi..Sağlam olmadığını söyledi...K.pederimde sağlam olmadığı için pek onaylamadı...:(..
güle güle kullan canım.çok güzel olmuş.ben kelebekten bu modeli çok sevmiştim.benim düğünüm temmuzda ve yaptırmak için zamanım yok.muhtemelen ben de yatak odamı kelebekten alacam

maviayy sipariş+teslim 1hafta sürdü fazla zamanımı almadı... az bi bütçeyle güzel bir modele sahip olabilirsin...
Arkadaşlar Doğtaş gerek mobilya konusunda gerek oturma grubu konusunda inanılmaz modern bir bakın derim benim yatak odam (hera modelin adı) ve yemek odası (aşil modelin adı) ordan çok içime sinerek aldım şuan da da kampanya var.Allah kullanmayı nasip eder inşallah.......
</p> parpalm güle güle kullan : Resim eklemek için bunu okuman yeterli :).http://www.kadinlarkulubu.com/5565386-mesaj39.html</p>..

cok begendim valla yatak odasinda acik renkleri cok severim gule gule kullanin a.s.

gercekten cok güzel cok begendim bende yatak odamı acık renk alcam inşallah güle güle kullan canım :nazar:

Şimdik yatak odanız ilk mesajınızdaki resim gibi olacaksa
Eğer, model renk harika
Bayılırım yatak odasında siyah ve beyaza:CüvCüv:

cok begendim valla yatak odasinda acik renkleri cok severim gule gule kullanin a.s.
gercekten cok güzel cok begendim bende yatak odamı acık renk alcam inşallah güle güle kullan canım :nazar:

hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
cok guzel.gule gule kullan canim.cok begendim
vallaha çok güzel güle güle kullan

ebis_01
pelin67
*KurabiYe*
ggulden
Leyla01
vildandogan
Hepinize çok teşekkür ederim :) a.s.

Şimdik yatak odanız ilk mesajınızdaki resim gibi olacaksa
Eğer, model renk harika
Bayılırım yatak odasında siyah ve beyaza:CüvCüv:

Kurabiye zaten kendi mobilyalarımın resimleri var en başta...Yapılan yerde çekmiştim..
zemuszemus

Back
X