Yatak Odası Dekorasyonu İşte bu da benim yatak odam :))

nasııı yaaa 1100
güle güle kullan canım... harika olmuş bende çoook beğeniyorum bu modeliii ama hem pahalı gelmişti hemde yakından okadar hoşuma gitmemişti... hoş olmayan detaylarınıda kendine göre yaptırman harika olmuş...

adana da mı yaptırdın canım... banaaadaaa yaptırr banadaaaa:(((((ÜHÜÜHÜHÜHÜ

nasııı yaaa 1100
güle güle kullan canım... harika olmuş bende çoook beğeniyorum bu modeliii ama hem pahalı gelmişti hemde yakından okadar hoşuma gitmemişti... hoş olmayan detaylarınıda kendine göre yaptırman harika olmuş...

adana da mı yaptırdın canım... banaaadaaa yaptırr banadaaaa:(((((ÜHÜÜHÜHÜHÜ

Evet arkadaşlar Adanada yaşıyorum ama Antebe gelin gelecem inş....hihoyyyt
Veee yatak odamı G.antep'te yaptırdım...Darısı sana inşallah....yaptırrız tabiii canın saolsun :teselli:

çok güzel görünüyor beyaz mobilya çok hoş duruyor gerçekten güle güle kullanırsın inşallahh canım...

şüko ,PapiBJK, LaRisA , kardelen18

çok teşekkür ederim... en güzelleri sizin olur inşallah....:nazar: :nazar:

canım hayırlı olsun.benim gibi düşünen ve hatta bunu faaliyete geçiren birisini görmek beni mutlu etti.bende aynen bu şekilde model beğenip yaptırmayı düşünüyorum.modelinin orjinalini mısra arkadaşımız almıştı ilk onda görmüştüm modeli. senin yaptırdığın harika olmuş çok beğendim.yatak başlığı da için de mi bu fiyatın canım ?

güle güle kullanın,ferah oluyor gerçekten beyaz.

cnım gerçekten orjinaline çok bezemiş. bu modeli biliyorum sen söylemsen ben orjinali sanırdım kuzum.
birde çok uyguna yaptırmışsın. bende kelebeğin bir başka modelini M79 du sanırım çok beğemiştim onunda orjinali 5000 gibi bir şeydi. aşkım yaptıralım dedi sorduk soruşturduk aldığımız fiyat 4.500... çok bir şey fark etmedi yani. hatta orjinalini al daha mantıklı dedik. çünkü ayrıca güven vermedi bize moblyacı. yok aynı kulpları bulamam yok bilmem ne bayağı benzetiriz dedi. ama seninki nerdeyse birebir olmuş... fiyat farkı uçurum.... dışarda o fiyata böyle modern ve şık bir şey bulman mümkün değil... güle güle kullan canım...

canım hayırlı olsun.benim gibi düşünen ve hatta bunu faaliyete geçiren birisini görmek beni mutlu etti.bende aynen bu şekilde model beğenip yaptırmayı düşünüyorum.modelinin orjinalini mısra arkadaşımız almıştı ilk onda görmüştüm modeli. senin yaptırdığın harika olmuş çok beğendim.yatak başlığı da için de mi bu fiyatın canım ?

MeSlİmİnA RasyonelmarT c*a*n*d*y MüebbetSevdam a.s.

hepinize çok çok teşşekkür ederim :)darısı sizlere inş... Şeniz

Resimde gördüğünüz herşey tek fiyata...1.100
Dolap+
Şifonyer+
2 Komidin+
Başlık+
baza çerçevesi

cnım gerçekten orjinaline çok bezemiş. bu modeli biliyorum sen söylemsen ben orjinali sanırdım kuzum.
birde çok uyguna yaptırmışsın. bende kelebeğin bir başka modelini M79 du sanırım çok beğemiştim onunda orjinali 5000 gibi bir şeydi. aşkım yaptıralım dedi sorduk soruşturduk aldığımız fiyat 4.500... çok bir şey fark etmedi yani. hatta orjinalini al daha mantıklı dedik. çünkü ayrıca güven vermedi bize moblyacı. yok aynı kulpları bulamam yok bilmem ne bayağı benzetiriz dedi. ama seninki nerdeyse birebir olmuş... fiyat farkı uçurum.... dışarda o fiyata böyle modern ve şık bir şey bulman mümkün değil... güle güle kullan canım...

Teşekkür ederim Burcu..beğenmiş olmana sevindim a.s.

Bizim marangozlar da ilk başta kulpları yaplımayacağını söyledi..fakat daha sonra nolduysa uydurabildiler saolsunlar...
siz hala düşünme aşamasındamısınız..yoksa yaptırdınızmı:uhm:...

çokta haddim olmayarak bir yorumda ben katmak istedim..

6 kapıda çok hoş duran kulplar 5 kapıda orantısız kalmış

orjinalinde lake parlak cila var lakin sizinkinde o parlaklığı göremedim

komidinlerin üzerindeki camlar orjinalinde daha hoş

karyola başlığı bana çok düz geldi komidinlerle başlık aynı hizada olsa daha hoş olurdu dolağla aralarında basğlantı yok
söyleyeceklerim bu kadar
güle güle kullanmanız dileği ile

kızlar ben çok güzel bi yatak odası göndermek istiyorum bayıldım ama nasıl resim ekliyoruz bi türlü beceremiyorum

çok güzelmiş ve şık durmuş güle güle kullan güzelim...

şekerci imageshack yaz google ordan ekliyorsun .....

çokta haddim olmayarak bir yorumda ben katmak istedim..

6 kapıda çok hoş duran kulplar 5 kapıda orantısız kalmış

orjinalinde lake parlak cila var lakin sizinkinde o parlaklığı göremedim

komidinlerin üzerindeki camlar orjinalinde daha hoş

karyola başlığı bana çok düz geldi komidinlerle başlık aynı hizada olsa daha hoş olurdu dolağla aralarında basğlantı yok
söyleyeceklerim bu kadar

Evet 5 kapı simetrik olmaması göze çarpıyor ama dolapları evimizin ölçülerine göre yaptırdık.. Kullanışlı olması görsellikten daha önemli değil mi? Evime sığmayacak bi dolabı nerde kullanabilirim? :uhm:

Dediğim gibi yaptırma sebebim öncelikle uygun fiyata gelmesi, ayrıca cam vs istendiği anda değişebilecek deyatlar,
..zevkimize göre değiştik çoğu şeyi!! orjinale bağlı kalmadık. Önemli olan benim isteğim olması evimi döşerken.. Kalıplara bağlı kalmaktan hoşlanmam..sengözlerimebaksanab

karyola başlığı bana çok düz geldi komidinlerle başlık aynı hizada olsa daha hoş

1-1,5 yıl sonra sıkılıp değiştiririm yatak başımı zaten..:1closedeyes: Hevesimi aldıktan sonra...Benim için önemli olan yumuşak+takıma uygun olmasıydı.. (kitap okumak için özellikle )

Karyola başlığı+komidinle aynı hizada :1shok: nası yani??

Yatak komidinden yüksekte olmazmı normal takımlarda?..

Komidin nasıl başlığa eşit olacak peki? (başlık yataktan kısa olursa başlık görünmeyecek ..ne fonksiyonu olacak kafamçokkarıştı başlığın )

Bu durumda yatak çevresine 2tane şifonyer koymamız gerekir :roflol:
(karışık oldu anlayamadım derseniz = yani boy sırasıyla :komidin ..yatak..başlık normali)

teşekkür ederim:nazar::nazar::nazar:

.

blackqueen lyre şekerci

teşekkür ederim..beğenmenize çok sevindim :)

kızlar ben çok güzel bi yatak odası göndermek istiyorum bayıldım ama nasıl resim ekliyoruz bi türlü beceremiyorum

şekerci eğer resim <pc de kayıtlıysa> .......önce 1. adrese resmi yüklüyosun.

1- adres ImageShack® - Image Hosting

sonrada burdan devam et

2- adres http://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar/242099-foruma-imza-eklemek.html

ama resmi internetten beğendiysen ...linki kopyala...2.adresten devam et

oldu mu ?

Back
X