• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte bu da benim minik oturma ve yatak odam...: )

softwind

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
1.081
389
123
işte bu da benim minik oturma ve yatak odam...: )

Son düzenleme:
canım güle güle otur.ama nacizane fikirlerimi sunmak istiyorum...oturma odasındaki perdelerini azalt.üst üste ne oöyle hoş olmamşı.bence bambu tarzı olan kalsın diğerlerini kaldır.yatak odandaki perdelerde keşke uzun olsaymış daha hoş olurdu

canım ne demek teşekkür derim fikirlerin için.yatak odasının perdesini hazır rustik perde şeklinde almıştık,terziye verip üst kısmını kestirip düğme taktırdığımız için epey kısaldı.ben de kumaşını çok beğenmiştim,boyuna takılmadım.oturma odası perdeleri için de; jaluziyi açınca sanki içerisi görünüyor gibi geldi bize.o sebepten bir de güneşlik ekledik.

ben beğendim, genç ve şehirli bir ev olmuş. klişelerden uzak, ekonomik ve fonksiyonel. keşke herkes senin kadar cesur olabilse :) mutlulukla oturmanız dileğiyle

Haritalı yastık kılıfını ben de kullanıyor ben de seviyorum :42:

Oturma odasındaki perde boyları için yapabilecek bir şey yok biliyorum ama bana kalırsa bambu stor fazla orada,onu çıkarsanız kesinlikle daha şık duracağından eminim,sadece tül ve kalın perdeler kullanılabilir..

Duvardaki stickerlar dışındaki detayları sevdim..
Koyu ve açık duvar boyaları güzel seçim olmuş,o detaylar gözümden kaçmadı değil :34:
Güle güle oturun..

çok teşekkür ederim kızlar; biz o jaluziyi en önce aldık tek başına yeterli olur diye düşündük.sonra giriş katta olduğumuz için jaluzi açık olduğunda içerisi görünüyor gibi geldi tül aldık,sonra bir tuhaf geldi,kumaşı da çok sevmiştik fon aldık üstüne.derken bu hengame oluşuverdi: )o stickerlar uyumlu değil tarza biliyorum da onu da çok sevdik,bir gün de çok sıkılmıştık hadi yapalım dedik.işte böyle.. bir de çalıştığımız için ikimiz de pek misafirimiz gelmiyor,fikirleriniz benim için çok yeni...

bir de aynen senin dediklerinden aqualilly..ne kadar iyi anlamışsın: )

çok sağol masalcım sana da doğumunda kolaylıklar diliyorum...

Son düzenleme:
canım perdelerin çok güzel bence!duvarlarla çok uyumlu yastıklarda bi bütünlük katmış..minik diyorsun ama baya da doldurmuşsun odaları:46:
koltuk çok rahat görünüyo ama sanki biraz daraltmış odayı!
onun dışında bütün herşeyin renkleri çok uyumlu ve orijinal bi tarz olmuş,güle güle otur inşallah!
ama yatak odan bi şahane huzur verici...:nazar:

canım perdelerin çok güzel bence!duvarlarla çok uyumlu yastıklarda bi bütünlük katmış..minik diyorsun ama baya da doldurmuşsun odaları:46:
koltuk çok rahat görünüyo ama sanki biraz daraltmış odayı!
onun dışında bütün herşeyin renkleri çok uyumlu ve orijinal bi tarz olmuş,güle güle otur inşallah!
ama yatak odan bi şahane huzur verici...:nazar:

daha büyük olsa da daha da doldursam,beğendiğim o kadar çok şey var ki..
o koltuk evet daralttı odayı da çok rahat be punkbuster: )
çok çok teşekkür ediyorum,Allah daha güzellerini sana versin inşallah...

bi evde rahatlik ve sicaklik olmali ki ev gibi olsun,ben bayildim evine cok hos gorunuyor genc dinamik bi arkadasin dedigi gibi kliselerden uzak bi ev olmus mukemmel(=

çok sağolun kızlar böyle düşünmenize gerçekten çok sevindim,tam olarak dediğiniz gibi valla, ben de hiç sevmiyorum klasik bellona evlerini.biraz daha büyük olsa evim neler yapıcam da daha,kısmet bakalım...
daha güzelleri sizlerin olsun...: )

Güle güle oturun,değişik ve modern olmuş.

Biraz eşinin zevki mi daha ağır basmış acaba :)

Oturma odanın perde ve kırlentleri çok şık.
Ben olsam jaluziyi kaldırırdım,renginden ötürü bir ağırlık vermiş.
Tüller gündüz az geliyorsa biraz daha kalın bir tül kullanılabilir.
Gece güneşlik ince geliyorsa,güneşliklere astar dikilebilir.

Bir de keşke sticker yapmayıp petek aynaları o duvarda kullansaydınız diye düşündüm.

artık her şey için çok geç meleknaz : )
ortak beğenimiz her şey eşimle zaten aynı şeyleri beğeniriz hep.her şey o jaluziyle başladı aslında,ardından tül,ardından fon derken son durum bu: )o kadar da zor taktık ki o jaluziyi,her yeri delik deşik edip tekrar doldurduk,duvarlar çürükmüş çünkü.
o stickerları da o kadar sevdik ki nereye yapalım dedik,her gün göreceğimiz yere deyince onlar da oraya oluverdi,inşallah daha büyük bir eve çıkma hayalimiz gerçekleştiğinde çok daha düzgün döşeyeceğim evimi,
çok sağolun kızlar....: )

Canım çok hoş olmuş evinin dekorasyonu.Güle güle huzurla otur inş.:nazar: Yalnız arkdaşlara katılmadan edemeyeceğim:) Perdeler müthiş göz yorucu..O bambu stor bozmuş mu ne:)

Back
X