Söz Kesimi İşte Bu da Benim Kendi Yaptığım Söz Yastığım :)

ayy canım çok güzel ollmuşş çok şekerrr valla benimde sözüm oldu ama yastık felan nedir ilk bu sitede öğrendim kaydirigubbakcemile3

hihoyyytdelikafadulden aynen ben de sözümde böyle bişi yapmadım, hiç duymamıştım da
çook güzel eline sağlık.
hayırlı olsun.Allah tamamına erdrsn canım

beğendiğinize sevndmm :) çok severek yaptım :) güzel dilekleriniz için sağoln.. darısı bekarların basına... :)

emeğine sağlık güzelim çok ince düşünmüşsün gül yaprakları fln.... beyazla pembe taşlar varya kenarlara koyduğun nerden aldın bana da lazım olacak öyle şeylerdeopuyorumnanaktan

emeğine sağlık güzelim çok ince düşünmüşsün gül yaprakları fln.... beyazla pembe taşlar varya kenarlara koyduğun nerden aldın bana da lazım olacak öyle şeylerdeopuyorumnanaktan

canm tuhafiyelerde bulabilirsn.. ben sehremini de bi tuhafiyeden aldım küçük bi bakette bi dünya taş var içinde :) hemde 1tl

gelinnikçimden 30x30 yastık kılıfı istedim beyaz satenden..snra japon pazarından şu kokulu gül yapraklarına benzeyen şeylerden aldım üstünede tül kapladım oldu bitti :) yane 5 tl ye bile gelmedi dışardan almaya kalksan 50-60 tl walla :D...mecidiyeköye yakınsan ben sana bonucuktan verebilirm :)

ya biraz el becverin ve hayal gücün varsa inan çok daha güzelini bile yaparsın canm

şaduman seni burada da gördüm :) ********ta bi arkadaşımla adaşsın orda fotolarını görmüştüm. hayırlı olsuuuuun.yastığın da süpeer görünüyor.bravo valla :)

Back