Herkese Bursa'dan selamlar.Aranıza yeni katıldım.Düğünüm için araştırmalar yaparken keşfettim bu güzel siteyi.Çalıştığım için pek çok işimi internetten araştırarak hallediyorum.Gelinliğimi de internette bir site de buldum.Dün de bir arkadaşımın, moda evi sahibi annesi ile model üzerinde uzun incelemeler yaptık.Düğüm 21 aralık'ta olduğu için dikime ağustos sonu gibi başlayacak.Umarım beğenirsiniz, ya da belki model arayan arkadaşlara bir fikir olur.
Eki Görüntüle 742640
Herkese Bursa'dan selamlar.Aranıza yeni katıldım.Düğünüm için araştırmalar yaparken keşfettim bu güzel siteyi.Çalıştığım için pek çok işimi internetten araştırarak hallediyorum.Gelinliğimi de internette bir site de buldum.Dün de bir arkadaşımın, moda evi sahibi annesi ile model üzerinde uzun incelemeler yaptık.Düğüm 21 aralık'ta olduğu için dikime ağustos sonu gibi başlayacak.Umarım beğenirsiniz, ya da belki model arayan arkadaşlara bir fikir olur.
Eki Görüntüle 742640
ben pek beğenmedim canım bu gelinliği yani sağ tarafındaki ayrıntı gereksizmiş gibi geldi bana hiç olmasa daha iyi değil mi? tabiki senin üstünde duruşu da çok önemli.. en beğenmediğimiz modeller birilerinin üstünde çok hoş durabiliyo..
güle güle kullan inşallah çok güzel bir gelin olursun daha önemlisi çok mutlu...
Çok teşekkür ederim,sırf bu gelinliği giyebilmek için tam 32 kilo verdim şuan 40 beden giyiyorum işte düğüne kadar 38 olucam o zaman sorun kalmayacak:)) nişanımda biraz kiloluydum ama gelinliği görünce adeta aşık oldum ve derhal doktor kontrolünde diyete başladım.şuan o gelinliği giymek için can atıyorum. :)Bence çok güzel bir gelinlik
Önemli olan sizin beğenmeniz ve içinize sinmesi.
Ben bu ayın başında evlendim ve gelinliğimi çok severek giydim. Kim ne derse desin aldırmadım çünkü benim gelinliğim benim için dünyadaki en güzel gelinlikti çok aradım ve istediğimi buldum. Yani herkesin zevkleri ayrıdır herkes bi gelinliği beğenmek zorunda değil, siz beğendiyseniz gerisi boş...
Genelde straplezi zayıf ve göğüsleri fazla büyük olmayanlar tercih ederler, gelinliği giydiğinizde vücudunuza yakıştırıyorsanız doğru karardır.
Çok teşekkür ederim,sırf bu gelinliği giyebilmek için tam 32 kilo verdim şuan 40 beden giyiyorum işte düğüne kadar 38 olucam o zaman sorun kalmayacak:)) nişanımda biraz kiloluydum ama gelinliği görünce adeta aşık oldum ve derhal doktor kontrolünde diyete başladım.şuan o gelinliği giymek için can atıyorum. :)
Çok teşekkür ederim,sırf bu gelinliği giyebilmek için tam 32 kilo verdim şuan 40 beden giyiyorum işte düğüne kadar 38 olucam o zaman sorun kalmayacak:)) nişanımda biraz kiloluydum ama gelinliği görünce adeta aşık oldum ve derhal doktor kontrolünde diyete başladım.şuan o gelinliği giymek için can atıyorum. :)
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, herşeyden önemlisi de mutlu olmak değil mi zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?