• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri işte bu da benim gelinliğim :) yorumlarınız

_Elifceee_

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
260
4
318
İstanbul
kızlar bu son hali sayılır birde kol yapılcak buna ama kalın askı gibiolan kollardan aynı dantelden nasıl sizce
$2013-03-10-881.jpg :16::16:

Canm hayırlı olsun model guzelde biseyi merak ettim
Bu resimdeki gelinliğin tadilatı bitmis halimi?
Üst tarafta cok potluklar var cunku

Çok güzel ,güle güle giy.
Allah tamamına erdirsin.İnşallah yuvandan huzur,neşe eksik olmasın.
Mutluluklar dilerim :46::46::46::46:.

Çok güzel ,güle güle giy.
Allah tamamına erdirsin.İnşallah yuvandan huzur,neşe eksik olmasın.
Mutluluklar dilerim :46::46::46::46:.

Canm hayırlı olsun model guzelde biseyi merak ettim
Bu resimdeki gelinliğin tadilatı bitmis halimi?
Üst tarafta cok potluklar var cunku

canım bunun kolu yapılmadı daha o yapılınca üst kısım tam oluyor bide altımdaki iç çamaşırından hayatm teşekkür ederim ikinizede daha güzelleri mutluluklar sizinle olsn

Olduğundan daha şişman göstermiş diyebilirim tam bitmiş hali nasıldı bilmiyorum bu şekilde ben begenmedim açıkçası , gelinliğin göğüs kısmı dümdüz ve çok yukarda, giyicek olan sensin içine siniyorsa mutluluklar dilerim :)

Hem kilolu göstermiş hem de çok giyilmiş bir model. Bence belden değil de biraz daha basenden kabaran bir model tercih ederseniz daha zayıf gösterir.

Şimdiden mutluluklar;)

Bence biraz daha gelinlik modellerini araştırmalısın.
Göğüs kısmında çok potluk var tam oturmamış. Ve normalde bu kadar kilolu değilsin vücudunun üst kısmından anlaşılıyor.
Ama gelinlik seni baya bir kilolu göstermiş.
Tabi içine sindiyse güle güle giy inşallaah :nazar:

Göğüs altındaki potluk haricinde beğendim, o da tadilatla halledilir diye düşünüyorum. Bende gelinliğimin sırt kısmını kapatmayı düşünüyorum ancak çözüm bulamadım,senin gelinliğine ne yapacaklar bilgi verirsen bana da fikir olur.

üst bedende bolluk var, arkadaşların hepsi aynı şeyden bahsetmiş..
sen beğendiysen, o sorun giderilince, güzel oturursa, iyi olur

kızlar teşekkür edeim bütün yorumlarınız için arka ispli kısmı tam kapatılmadı o yüzden oturmadı birde kol yapılacak çünkü benim bedenim normal ama gögüslerim biraz büyük kol olduğu zaman üstü tam oluyor bugün gidicem yeni halini yüklerim size yine fikirlerinizi alırım eğer mümkünse bel kısmınıda biraz aşağıya çekmeyi düşünüyorm

bende aynı fikirdeyim askılar değişsin biraz da potluk var gibi ama onları zaten düzelttirirsin. çok yakışmış canım

Back