İşte bu da benim evim :)

Kızlar ben yaptım bunları evimizin yeni aksesuarları $20131031_102410.webp$20131031_104729.webp$3.webp

Pastel Zaman Yolcusu

öncelikle tebrikler çok zevkli bi ev olmuş bişe sorabiliir miyim banyoda asılı duran kral tacı figürlü havlunuzu madame cocodan mı aldınız aynısı benim çeyizimde de varda memnun kaldınız mı acaba? :)

merhaba Günnur, bu hafta sonu kendimi biraz daha iyi hissedince salonu süpürürken şeklini de değiştirdim. Daha önce senin önerdiğin yerleşim şeklini bir kez denemiş büyük koltukla masa üst üste gelince yarım bırakıp vaz geçmiştim. Bu pazar şeklini değiştirdim ve bence çok daha iyi oldu. Halıyı dik kullandım bu sefer... Yerleşim şeklin için bir kez daha teşekkür etmek istedim.. sevgiyle kal...

öncelikle tebrikler çok zevkli bi ev olmuş bişe sorabiliir miyim banyoda asılı duran kral tacı figürlü havlunuzu madame cocodan mı aldınız aynısı benim çeyizimde de varda memnun kaldınız mı acaba? :)

Merhaba Sevgili Ceren, teşekkür ederim nazik yorumunuz için. Havlu madame coco ve çok memnunum. Madame Cocodan aldığım ve memnun kalmadığım birşey yok aslında :)) Çeyizini güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah :)

merhaba Günnur, bu hafta sonu kendimi biraz daha iyi hissedince salonu süpürürken şeklini de değiştirdim. Daha önce senin önerdiğin yerleşim şeklini bir kez denemiş büyük koltukla masa üst üste gelince yarım bırakıp vaz geçmiştim. Bu pazar şeklini değiştirdim ve bence çok daha iyi oldu. Halıyı dik kullandım bu sefer... Yerleşim şeklin için bir kez daha teşekkür etmek istedim.. sevgiyle kal...

Merhaba, çok iyi yapmışsınız, fotoğraflara bıktım ve yeni halini daha çok beğendim keşke gümüşlük olmasaymış o zaman eviniz daha ferah bir görünüm kazanırmış. İlerde bir farklılık yaratabilirsiniz. Fikirlerime önem vermeniz beni çok mutlu etti,

Sevgiler :16:

çok teşekkür ederim Günnur'cum. Bizde evin bu halini daha çok beğendik. Ahh o gümüşlüğü en kısa zamanda yok edeceğim. Benimde ilk söylediğim bu vitrini istemiyorum oldu ancak kendisine bir yer ve alıcı bulana kadar bir süre daha kalacak mecburen o zaman yan sehpayı iki koltuk arasına almayı planlıyorum. Balkon kapısının olduğu yere de bir lambader... sabırr sabır biraz daha sabır gerek bana :)

evin küçük olduğu kadarda sade ve çok şık güle güle oturun inş.

Teşekkür ederim sevgili bilgem elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık. Zamanla evimizin de bizimle birlikte gelişmesini görmek mutluluk veriyor. Evleneli 1,5 sene oldu, eksikler bitti mi hayır ama böylesi makbul olan güzel olan :)

Merhaba,

Evinizi çok beğendim, sade fakat spor ve ferah. Ben de koltuk arayışındayken bu koltuklara gözüm takıldı. Fides koltuk takımından almayı düşünüyorum ama kullanışlı mıdır diye de merak ediyorum. Siz memnun musunuz koltuklarınızdan? Yatak olma özelliği, sandığı ve altlarının biraz yüksek olması benim istediğim şeylerdi. Sonuçta kiracıyız evimiz küçük ve hem salon hem oturma odası olarak kullanacağımız bir odamız var. Yorumlarınızı dört gözle bekliyorum. Allah ağzınızın tadını bozmasın, mutluluklar!

Merhaba,

Evinizi çok beğendim, sade fakat spor ve ferah. Ben de koltuk arayışındayken bu koltuklara gözüm takıldı. Fides koltuk takımından almayı düşünüyorum ama kullanışlı mıdır diye de merak ediyorum. Siz memnun musunuz koltuklarınızdan? Yatak olma özelliği, sandığı ve altlarının biraz yüksek olması benim istediğim şeylerdi. Sonuçta kiracıyız evimiz küçük ve hem salon hem oturma odası olarak kullanacağımız bir odamız var. Yorumlarınızı dört gözle bekliyorum. Allah ağzınızın tadını bozmasın, mutluluklar!

Merhaba, teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Koltuk konusuna gelince çok memnunum depolama alanı olmasının yanında yatak olarak da oldukça rahat ve kolay temizleniyor. Sadece tekli koltuk gereksiz yer kaplıyor küçük evler için. Kolluk kısımları olmayan berjerler varya bu takımla az yer kaplayan teklileri kombinlemek daha mantıklı olur sizin eviniz de küçükse. Az yer kaplayan ve takımın aynısı olmayan berjerlerle kombinlemek daha güzel oluyor. Eğer düğün öncesi vaktim olsaydı ben de öyle yapardım. Ama ev bile belli değildi bu eşyaları alırken. Örneğin bu fotoğraftaki tekliler hem retro duruşları hem de az yer kaplamaları sebebiyle gönlümü fethetti diyebilirim :)$1551757_740904769253441_423743267_n.webp

Teşekkür ederim sevgili bilgem elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık. Zamanla evimizin de bizimle birlikte gelişmesini görmek mutluluk veriyor. Evleneli 1,5 sene oldu, eksikler bitti mi hayır ama böylesi makbul olan güzel olan :)

evet cnm ben 3,5 senelik evliyim benim evimden daha güzel evin :)bizim eksik cooooooook e nolacak memur maaşı :))

evet cnm ben 3,5 senelik evliyim benim evimden daha güzel evin :)bizim eksik cooooooook e nolacak memur maaşı :))

Canım zaten evlenince bir sürü borç harç onlarla uğrasıyorsun bir de evlenmeden önce nerede oturacağın belli değilse işin çok zor. Biz balayından geldik ve salon takımı hala gelmemişti. Sadece yatakodamız tam olarak yerleşmişti. İlk ay sadece bunlarla uğraştık. Hatta Tepe Home un bazı yanlışları yüzünden yemek takımı ve konsolu iade etik iyi ki de öyle olmuş hayırlısıymı. Bu ev için fazla yer kaplayan modellerdi. Siz de umarım eksiklerinizi en kısa zamanda içinize sinen seçimlerden tamamlayabilirsiniz.

Back
X