Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle tebrikler çok zevkli bi ev olmuş bişe sorabiliir miyim banyoda asılı duran kral tacı figürlü havlunuzu madame cocodan mı aldınız aynısı benim çeyizimde de varda memnun kaldınız mı acaba? :)
merhaba Günnur, bu hafta sonu kendimi biraz daha iyi hissedince salonu süpürürken şeklini de değiştirdim. Daha önce senin önerdiğin yerleşim şeklini bir kez denemiş büyük koltukla masa üst üste gelince yarım bırakıp vaz geçmiştim. Bu pazar şeklini değiştirdim ve bence çok daha iyi oldu. Halıyı dik kullandım bu sefer... Yerleşim şeklin için bir kez daha teşekkür etmek istedim.. sevgiyle kal...
Cok guzel masallah
Ne kadar güzel bir ev kataloglardakiler gibi güle güle oturun.![]()
tarzın zevkliymişşş![]()
Teşekkür ederim beğenmenize sevindim :)
Sayfanıda ziyaret ettım benım tarzımda şeyler hepp bayıldım yaa![]()
evin küçük olduğu kadarda sade ve çok şık güle güle oturun inş.
Merhaba,
Evinizi çok beğendim, sade fakat spor ve ferah. Ben de koltuk arayışındayken bu koltuklara gözüm takıldı. Fides koltuk takımından almayı düşünüyorum ama kullanışlı mıdır diye de merak ediyorum. Siz memnun musunuz koltuklarınızdan? Yatak olma özelliği, sandığı ve altlarının biraz yüksek olması benim istediğim şeylerdi. Sonuçta kiracıyız evimiz küçük ve hem salon hem oturma odası olarak kullanacağımız bir odamız var. Yorumlarınızı dört gözle bekliyorum. Allah ağzınızın tadını bozmasın, mutluluklar!
Teşekkür ederim sevgili bilgem elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık. Zamanla evimizin de bizimle birlikte gelişmesini görmek mutluluk veriyor. Evleneli 1,5 sene oldu, eksikler bitti mi hayır ama böylesi makbul olan güzel olan :)
evet cnm ben 3,5 senelik evliyim benim evimden daha güzel evin :)bizim eksik cooooooook e nolacak memur maaşı :))