eviniz gerçekten çok şirin ve sade bayılırım böyle evlere allah agzınızın tadını bozmasın![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eviniz gerçekten çok şirin ve sade bayılırım böyle evlere allah agzınızın tadını bozmasın![]()
![]()
![]()
Missberry yok ortalarda hiç görmedim evlendikten sonra bir iki sefer dışında :) Çok güzeldi heyecanlıydıÜşenme sen de aç en büyük. İsmini seçtikten sonra çorap söküğü gibi gelecek. Hayırlı olsun canım metal ferforje şeyler çok hoşuma gidiyor. Bu aralar hiç Madame Cocoya baktın mı çok güzel aynalar var. Ben de antreye bir ayna almak istiyorum hemen ev kapımızın açıldığında karşısına denk gelecek şekilde.
Bulursun çok güzel beyaz aynalar var :)Görüşürüz.
Canım selam, Madame Coco'ya baktım hatta geçen bir arkadaşa hediye aldık eskitme bir ayna; çok güzeldi.
Ahşap mı metal mi alacaksın aynayı ? Bu arada aynayı çerçeveye çevirmen harika bir fikir olmuş, fikrine sağlık :)
Nerelerde var, ben neden göremiyorumBeğendiğim bir kaç tane var da konsol üstüne yatay ayna istiyorum ben onda da güzel göremedim. Aman ya :)Gerçi antreye de istiyorum ama acaba oraya pano-tablo koysam daha mı iyi olur diye de aklıma gelmiyor değil. Hayırlısıyla bir eve geçebilseydik, var olan eşyaları yerleştirip eksikleri belirleyeceğim ama taşınamadık gitti
Evet bir derdim var :))
Canım bir de zigon sehpayı nereden-kaça almıştınız ve runner denemeleri ne durumda :))
Selamlar, sevgiler :)
Güle güle oturun çok şirin ve sıcak bir eviniz var![]()
Ben de artık evimden kareler paylaşmaya fırsat bulabildim. Çeyizime aldığım her eşyayı burada paylaşmak fikir almak gerçekten heyecan vericiydi. Herkese sevdiğiyle mutlu ve huzurlu bir yuva diliyorum. Bizimkisi biraz minimal bir ev. Yavaş yavaş da dekoratif eşyaları da almaya devam edeceğiz ne de olsa kiracıyız :)
Evimdeki değişiklikleri de sizinle paylaşmaya devam ediyorum salonumdaki yeni parçalar. Yaşayan ve bizimle gelişen bir yuva, inşallah kendi evimizin sahibi olduğumuz günler de gelir :)
Şimdilik salonla başlayalım sonra vakit buldukça diğer odalarla devam ederiz.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aksesuarlar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mutfağım
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yatakodası ve Banyo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Allah sağlıkla,mutlulukla oturmak nasip etsin cümlemizeEvin gerçekten çok güzelmiş. dekorasyonu harika. yoksa mimar selim bey mi yeniledi evini?
![]()
odan cok guzel benim takima benziyo yatak ortunude begendim dort yastikli bizim buralara gelmemis daha iki yastikli hepsi
Teşekkürler beğenmenize çok sevindim, güzel dualarınıza aminn diyorum1 yıllık evliyim ve bu süre içinde yavaş yavaş oluştu evimizin şekli. Henüz kiradayız Allah hepimize kendi evimizde oturmayı da nasip etsin diye bir dua da benden
![]()
mutlulluklar dilerim
Canım Madame Cocoda çok güzel aynalar var da ben henüz karar veremedim minik aynalar gelmiş yine çok tatlı yeni ürünleri. Ben antreye biraz büyük eskitme gibi bir ayna istiyorum. Doğal görünümlü eskitme gibi. Ama aklımda olan kombinasyonu erteleyeceğim galiba şu aralar. Madame Coco gezimde fotoğraflar çekmiştim bak bu aynayı gördün mü yanındaki çerçeveyle ne kadar da uyumlu benim evime pek uymaz ama hoşuma gitmişti belki senin evine uyar. Bir de peçetelik gördüm melekli ne kadar da tatlı :) Zigon örnekleri de evmanya.comdan çok seçenek var sitede kesinlikle bakmalısın ihtiyacın varsa. Ben nishevden almıştım ama memnun kalmadım bu siteden vazgeçme hakkın yok gibi. Evmanya.comda kargo ödemeden geri gönderiyorsun ve para iadesinde sorun olmuyor.
Runner denemeleri iyi kuzum şuan English Homeda tüm masa örtüleri, runner ve mutfak ürünlerinde 550 indirim var. Bir runner takımı daha aldım :) Madame cocodan da masa örtüsü aldım üstüne serip denedim çok güzel oldu.
Şimdi şöyle yaptım bu masa örtüsüne iki tane aynı dantel runnerdan masaya dikey şekilde serdim, Bu masada olduğu gibi yani Şuan taşınma sürecindeyseniz acele etme bence yeni evinize taşınınca neyin nereye daha iyi olacağını düşünür ona göre eşya alırsın.
Senin o minik aynalardan yaptığın çerçeve bence daha güzel olmuş canım:) Duvarda bir çerçeve köşesi yapılabilir belki. Gördüm bu aynayı ben beyaz ya da ahşap renkli bir ayna istiyorum canım bakalım şimdilik araştırmalardayım.
Altıncadde'den de baktım zigonlara; orda da güzel şeyler vardı. Runnerlerdan aldım ben de unuttum şimdi modelini, kargo gelmedi henüz.Mutfağa da demlikli fincanlı olanından aldım :) Umarım serince güzel durur. Şimdilik kullanmayacağım, yeni eve saklayacağım; geçebilsek hayırlısyla...
Of bu ara epey de kitap alışverişi yaptım,resmen farklı kulvarlarda alışveriş canavarlığım nüksetti :)
Neyse öptüm canım, iyi akşamlar. Keyifli anlar :)
evınız cok sırın maasallahAllah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın banada boyle bır ev nasıp etsın ıns
Tesekkur ederım İnşAllahİnşallah dilediğiniz, gönlünüze göre harika bir eviniz olur :)
belki belirtmişsinizdir ama tüm konuyu okuyamadım, aksesuarlarınızı nerden aldığınızı öğrenebilir miyim?
çok hoş bir eviniz var, ayrıntılar insanı dinlendiriyor, huzur veriyor.. sağlıkla ve mutlulukla oturun.