İşte bu da benim evim kızlar :)

eviniz gerçektende çok hoş güle güle iyi günlerde oturun..ben siyah ve beyaz tutkunu olarak gerçektende çok begendim..alkisalkisalkis
gümüşlüğü çok doldurmayın bence,herkata bir obje bile koyabilirsiniz..tek tek görüntüde hoş olur..masa üstünede şu uzun dikdörtgen örtülerden bir tane atın başka bişey olmasada olur sizin diğer dekoratif objeler ve renkleri konusunda alternatifiniz çok çok fazla salonda fazla renk hakim olmadığı için ne yapsanız ne koysanız yakışır diye düşünüyorum..ama zevkli hatunsunuz belli siz uygun bişeyler muhakkaki bulursunuzyerimseniben

tam istediğim gibi beyaz ağırlıklı,insanın içi acılıyor.
allah ağız tadınızı bozmasın,sağlıcaklı bi şekilde güle güle oturun tatlım.a.s.

Güle güle oturun çok şık salonunuz koltukları yaptırdığınızı söylemişsiniz Bursadamı venereye öğrenebilirmiyim.Birde diğer odalarınız fotolarınıda koysanız süper olacak

güle güle otur canım çok şık zevkle döşenmiş.
vitrin takımının içine ne koyabilirim demişsin.
bardak takımı koyabilirsin eğer varsa.
ya da ilerde alabilirsin. kadeh viski bard. şampanya bard. tarzında çay seti birde.
genelde öyle şeyler konuluyor.

mutluluk ve huzurla oturman dileğiyle

Eviniz ciddden harika. Gereksiz eşya yok göz yormuyor. Zaten ben her yere biblo, aksesuar gibi şeyleri çok fazla doldurmayı sevmiyorum. Annem deli kızın çeyizi gibi der aynen öyle oluyor. Temizliği kolay ve kullanışlı eşyalar seçmişsin. Güle güle otur.

muhteşem bir ev bayıldım yaa gerçekten çok zewkliymişsinz harika sade ve hoş bir dekorasyon yapmışsnz favorilerimden biri

Back
X