İşte bu da benim evim kızlar :)

evini çok çok çok begendım hemde kendı tarzını evıne yansıtan ınsanlara bayılırım hanı yok etraf soyle der yok yenı gelın evı boyle olur falan fılan laflarına kulak asmayıp kendı tarzını evıne yanısttıgın ıcın senı tebrık edıyorum allah gule gule oturmyı nasip etsin canım çok şahane

evini çok çok çok begendım hemde kendı tarzını evıne yansıtan ınsanlara bayılırım hanı yok etraf soyle der yok yenı gelın evı boyle olur falan fılan laflarına kulak asmayıp kendı tarzını evıne yanısttıgın ıcın senı tebrık edıyorum allah gule gule oturmyı nasip etsin canım çok şahane

teşekkür ederim canım çok kibarsın kaydirigubbakcemile5

bursanin evleri hep güzel oluyor ya.
güle güle oturun insallah.
salonun isigindan kaynaklanan bir sey sanirim, duvarlar sanki siva yapilmis gibi gibi duruyor, badanasiz gibi sanki. belki fotoda öyle cikmistir, bilemiyorum ama evin konsepti cok güzel. modern esyalar ve sade bir tarz benimde hayalim insallah

kedim benim evinnn çokkk çokkk çokkkk güzel ALLAH ım güzel günlerde saglıkla oturmayı nasip etsin inşallah agzınızın tadı bozulmasın .eksıklere gelınce hersey zamanla olur kı bence evını cokta doldurma ben hep sadelıkten yanayım ohhh ferah ferah mıs gıbı bı kac nacızane tavsıyem var salonuna karsıkı duvara sole salonuna uygun sık bır ayna asabılırsın tabı salonda sıyah beyaz mumlarında olsun o vıtrının ıcınıde beyaz agırlıklı fıncan vs klasık vıtrın dızımı gıbı doldurabılırsın evın cok hos canım gercekten bayıldım hep güzel günler görün inşallah

meyra,
canım benim fotografı gece cektıgım ıcın duvarlara yansıma olmus sanırım. yoksa duvarlarda bır sorun yok. güzel yorumların ıcın tesekkur ederım :)

asgd,
şık bir ayna ve tablo salonda eksık olan detaylar zaten farkındayım :1rolleyes:
ilk fırsatta güzel birşey ekliycem:lepi:

haşarıııı cok cici bir evin var cok hosuma gitti... özellikle kız sureti olan sticker.. bayıldım.. güle güle otur canımcım..

Back
X