gelinliğin çok güzel allah mesut bahtıyar etsin neden kararsızlığa düştün fıyonk konusundamı?
Çook teşekkür ederim. Hayır fiyonk çok istiyorum. Sadece eteklerine seyrek aralıklarla serpme olarak küçük inciler atılmalı mı onda kararsızım. Gelinliği sırf incilere mi boğmuş oluruz yoksa belli belirsiz küçük inciler güzel mi durur bilemedim
ust kısmı ıncımı ?
tenınızın rengı ne guzel saloryummu ?
sac renıgnızde oylee
ben hepsını cok begendım
ust kısmı ıncımı ?
tenınızın rengı ne guzel saloryummu ?
sac renıgnızde oylee
ben hepsını cok begendım
Merhaba,
Ayakkabı tasarım işi oldu. 37numara.com sitesinde bulabilirsiniz. Hatta benim ayakkabım bugün elime ulaştı. Hemen fotograflarını paylaşıyorum :)
Eki Görüntüle 476035 Eki Görüntüle 476036 Eki Görüntüle 476037 Eki Görüntüle 476038
Arkadaşlar düğünüm oldu bitti :) Herşey güzeldii.. Fotografcımızla sabah 7'de kuaförde başlayan çekimimiz, akşam düğün mekanımıza kadar sürdü:) düğüne kadar saç baş makyaj dagıldı ama degdi doğrusu :) sevgili fotografcım paylaşmadan benim fotograflarımızı paylaşmam anlaşma gereği yasak. ama çekim başlamadan hemen önce arkadaşımın çektiği bu doğal pozu paylaşıyorum :
Eki Görüntüle 511671
bu fotografımız da benim memleketimde yapılan kına/düğün öncesinden. Oradaki gelinliğim farklıydı:
Eki Görüntüle 511672
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?