Gelinlik Modelleri İşte bu da benim caaaanım gelinliğimmm <3

Aslında almadım, na yaptım biliyor musun :) kumaşçılardan o renkte kumaş aldım. ki o renk sadece çarşaflık kumaşlarda vardı ama yine de aldım. terziye diktirdim. ortaya bu görüntü çıktı. çok da hoşuna gitti konukların :)) fikir babası sendin :) çok teşekkür ederim :)

ben de çok beğendim, çok güzel olmuşsun çok yakışmış iki gelinliğin de. estafurullah rica ederim, sen zaten istiyordun ben sadece cesaretlendridim galiba :)

mutluluklar ömür boyu :))

Son düzenleme:
[SUB][/SUB]

Cok beğendim her iki gelinliginide hayırlı olsun. Sacların cok doğal olmuş maşa katliamı yaşamayan gelinlerdensin cok şanslısın :)
Gelinlik diktirme sürecinden hatırlıyorum bu tarz gelinliklerle ilgileniyodun , cabaların sonuca ulaşmış harika olmussun :)

Cok tesekkur ederim :) evet hep kusakli birsey istiyordum. En sonunda kendimce bir kusak diktirdim :) hatta o gelinlikle cok daha rahat ettim. Digeri surekli asagiya dogru düştü. Gözüken bustiyerimi toplamak zorunda kaldim hep:) ama oldu ve bitti sonunda :)

Saclara gelince, bu kuaforlerin, "dümdüz fön istiyorum, uçlara da iki maşa yeter" deyince "aaaa olmaz öyle gelin saçı" deyip kendilerince abartmalarini hic sevmiyorum pembe gelinlikli olan saçımı enistem yapti. Beni tanidigi icin tam istedigim gibi sade birsey yapti. Diger gelinlikle olan saçi da, o kuaförün elinden zor kurtardim :) tam içime sinmedi ikincisi ama olsun :) bi de bütün gün fotograf cekiminde cok dagildi saclar.. O yuzden dugun gunu cekimi de pek tavsiye etmiyorum kimseye :) benim gibi, balayina bile gelinlik götürüp, balayinda cekim yapin :))

gelinlik de süper ama ayakkabın başka güzel keşke 4 ay önce göreydim ayakkabını öf:)

Allah ömür boyu mutlu mesut etsin :) gelinliğin çok hoş olmuş etek kısmını falan çok güzel kaldırmışsın. Ayakkabılarına bittim desem yeridir <3 ayrıca düğün arabanız, güne damgasını vurmuş olmalıııı :))

Son düzenleme:
Sanirim dügün mekanı fotografçısı, tüm parayi, arabanin önünde fotograf çektiren konuklardan kazandi :) ayakkabilarim güzeldi ama o kadar da rahat degildi malesef gelinlik deseniz, üst kısmının agirligindan sürekli aşagiya dogru indi ve ben bütün gece gözüken büstiyerimi çekiştirmek zorunda kaldim :) ama herseye ragmen gercekten rüya gibi bir geceydi çünkù hatirlamakta zorlandigim birsürü kesit var :)) darısı olmayanlarin başına arkadaslar, cok sagolun..

Çok sevdiğim bir arkadaşımın biz nikah masasına doğru yürürken çekmiş olduğu bir fotoğrafı da sizlerle paylaşıyorum :)

dilemma merhaba
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun çok güzel bi gelin olmuşsun Eşinin çektiği fotolarda gerçekten çok profesyonel ve hoş olmuş Ben sana bi kaç şey sorucam :26:
Bende nişanlıyım ve bi süredir gelinlik bakıorum
İncili ve kabarık olan gelinliğini gerçekten çok ama çok beğendim Hep böyle sade ama gösterişli gelinlikler hoşuma gidiyo
Senden ricam nerde ve nekadara diktirdiğini özelden mesaj atabilirmisin bide etek kısmının daha net göründüğü bi foto koyarsan çok ama çok mutlu olurum
Şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…