• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte bizim alyanslarımız ve tek taşım:))

gbkrnc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
51
1
46
bir ay sonra parmaklarımızda olacak inşallah:))

$230043520110219113826.jpg $0_PRT8698__.jpg

bir ay sonra parmaklarımızda olacak inşallah:))

Eki Görüntüle 239058 Eki Görüntüle 239059

çok beğendim canım bende nişanlıyım parmağında yüzük taşıyan biri olarak tavsiyem şudur ilk heyecan olduğu için gidip en şaşalısını alıyoruz.sürekli parmakta olduğu için taşlı olan yüzüklerin o küçük taşları düşüyo ve kalınsa eğer parmağı sıkıyo bi süre sonra.tek taşlardada taşı yüksek olanlar oraya buraya takılıyo sadeee en güzeliymiş aptallık edip taşı aldım

çok beğendim canım bende nişanlıyım parmağında yüzük taşıyan biri olarak tavsiyem şudur ilk heyecan olduğu için gidip en şaşalısını alıyoruz.sürekli parmakta olduğu için taşlı olan yüzüklerin o küçük taşları düşüyo ve kalınsa eğer parmağı sıkıyo bi süre sonra.tek taşlardada taşı yüksek olanlar oraya buraya takılıyo sadeee en güzeliymiş aptallık edip taşı aldım

evet galiba bende aynen o heyecana böyle bişey aldım.hep erdim alırsam sade birşey olacak ama bunu görünce dayanamadım:) bakalım artık bi takılsın Allah'ım bir ömür birlikte olmayı nasip etsin yüzük meselesi kolay:)

tektaşına bayıldım cnm mutluluklar

Back