Gelinlik Modelleri İşte benımm aşık oldugum gelinliğimmm

arkadaşa katılıyorum, göğüs dekoltesi çok aşırı olmuş. Bırakın masumiyeti falan , eğilip kalkarken, oynarken dans ederken çok huzursuz edebilir. Bende açık birisiyim ama bu kadarına hiç gerek yok bir gelinlikte. Büyüklerin arasında, babalar-enişteler vs. çok lüzumsuz bir dekolte.Onun dışında hoş bir gelinlikmiş gerçekten.

hoş ama arkadaşların dediği gibi bana da açık geldi :26: ki benim gelinliğimde straplez ama gayet sıkı ve yukarda sıfır dekolte ile

Gogus kismini bende pek beğenmedim sarkik gibi gostermis gogusu ama oldukca zarif bir model

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkürler yorumlarınız için kızlarr ama ben ikinci gelinliğimi giyicem arkadaşlar , ilki cok sıradan cok basitti hiç heveslenerek almamıştım, bu sefer gercekten begendıgım bi model oldu ve bunu istiyorum, açıklıktan yana sıkıntım hiç yok nişanlım da cok begendi kısmetse bunu yaptrıcam

Son düzenleme:
Çok hoşmuş ama bayağı iddalı
Eki Görüntüle 1074844
Buda benim ki sağlıkla giymen nasip olur inş

oww senınki de cok harikuladee ,bende sırt dekolteyi böyle dantelli cok istiyordm kabarık modeller felan,diger konularımda da cok paylaşmışımdır bir bak istersen , sonra yıne gelinlik bakarken bu paylaştıgım gelinliğe vuruldumm

Aynen bende sırt dekoltesini seviyorum. Çok kabarık gelinlik pek konfor sağlamıyo bence :)

Guzelmis begendim

Math.aşkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…