"İşte Benim Stilim Ünlüler" geliyor!

ince bilek

💔
Pro Üye
16 Temmuz 2010
19.695
55.169
https://m.gecce.com/haber-iste-benim-stilim-unluler-geliyor

Sunucu Öykü Sertel; Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve eleme gecceleri Uğurkan Erez’in jürisi olduğu İşte Benim Stilim yeni sezonunda ünlülerin yarışacağını açıkladı.

Bu sezona İşte Benim Stilim AllStar ile giriş yapan program Aralık ayı içerisinde final yapacak. Finalin ardından yeni sezonuyla devam edecek programın büyük sürpriziniÖykü Sertel programda açıkladı. Yeni sezonda yarışmacıların ünlülerden oluşacağını söyleyen Sertel, henüz daha yarışmacıların netlik kazanmadığını ifade etti. İşte Benim Stilim Ünlüler’de kimlerin olacağı ise önümüzdeki haftalarda belli olacak.

Bir bu eksikti zaten baydılar artik kendileri calip kendileri oynuyorlar

Katılacak ünlülere çıkmaları için para verirler bence başka türlü hiçbir ünlünün oraya çıkıp kendini rezil edeceğini sanmam :)

Kim katılır ki diye merakla bekliyorum valla

bi de allstar yapsınlar
bu programı izliyor musunuz gerçekten? ya da kim izliyor? benim içim hiç kaldırmıyor ya çok itici herkes

Nurella ve ünlüler nasil olacak birazcik merak ediyorum.
Aslinda Nurella gönül almayı da iyi biliyor. Ünlüler de fazla ünlü olmaz heralde az-ünlü olur.

Ünlü dedikleride yeni çıkmalardır.Yoksa jüri nasıl ağızlarına edecek Valla mal bu kızlar evde anneleri a dese ortalığı kaldırır burda nurella neler diyo ses çıkaramıyorlar

Herkezde izlemiyorum izlemiyorum diyo ama nurellanın kızları azarladığını bilmeyen yok Bu demk oluyorki işte bnm stilim ünlülerde izlenir .

Kimin katılacağını çok merak ediyorum.
Şuanda bile kimse sokakta gezdiğimiz tarzda giyinmezken ünlüler çıkınca ne olacak?
Muhtemelen 10.000 TL'lik kombinleri ile falan gelecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…