• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte benim sarı papatyam, boncuğum teyzeleri

çokkkkkkkkkk şekerrrrrrrrrrrrrrrr...allah nazarlardan saklasın sağlıklı mutlu yaşlar nasip etsin...allahın emriyle kızınızı oğluşuma istiyorum:))

kızlar hepinize teşekkürler zuzicim nasıl küçülttün ben bir türlü yapamadım ilk sayfadakini de küçülteyim anlat da

yeni gördüm mesajı, kusura bakma cevabı geç yazıyorum. sen resmini nerden ekledin bilmiyorum ama ben bildiğimi anlatayım. adresine gir gözattan resmi seç sonra resize image yazılı olan yerden resmin boyutunu 640x480 yap. host it yap çıkan url lerden ilkini yapıştır. kolay gelsin.

ay yerim senin ben boncuk boncuk bakan gözlerini maşallah sana :nazar: canımm Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah. darısıda bizlere inşallah

tüm hamişler ve hamiş kalmak isteyenler inşallah kızım gibi bebişleriniz olur tatlı olması bi yana iyi huylu uslu bir bebek
hepimizin bebişlerinin sağlıklı mutlu bir hayatı olsun inşallah
zuzicim aynı yerden ekledim resmi boyutları da her türlü denedim sanki ama bir daha deniim bakalım

ay allahım bu ne güzellik böyle allahım kazlardan belalardan korusun olmayanlarada nasip eylesinbenim gibi bebişini bekleyen tüm hamilelere de allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

maşallah cnm çok şeker sarı papatyan allah nazarlardan saklasın...

Back