• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte benim sarı papatyam, boncuğum teyzeleri

fxuxsfxuxs

yanılsamalar ülkesi
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
2.482
11
116
46
Diğer
pic0063ns0.jpg

Son düzenleme:
güzeller güzeli papatyana bayıldım .allah nazarlardan korusun tüm sevdikleriyle beraber güzel mutlu sağlıklı uzun ömürler dilerim...

Canım,allah bağışlasın.Maşallah çok tatlı..:nazar::nazar:resim büyük olmuş.biraz uğraştım görmek için:)) ama nasıl küçültülür bende bilmiyorum..

ne kadar güzel bi bebek maşşallah nazar değmesin allah uzun ömür versin analı babalı.

canım masallah cok ama cok tatlı analı babalı büyüsün allah banada ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhhhhhh

allahım masallah allah uzun ömürler versin ne seker sey dudaklara gözlere bak masallah masallah allah bana da isteyen her keze de böğle seker bebekler nasip etsin

maşallah çok tatlı Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin inş.size bağışlasın bebişinizi..bu arada masa üstüme koydum papatyanızın resmini çok güzel durdu bakınca içim açılıyo:1hug:

senin papatya benim papatyaya nekadar benziyormuş :) allah bağışlasın bahtları güzel olsun

kızlar hepinize teşekkürler zuzicim nasıl küçülttün ben bir türlü yapamadım ilk sayfadakini de küçülteyim anlat da

maaşallah bebeğin çok tatlı
yalnız benim egem e çok benziyor

kırkbirkere maşallah canım...çok güzel bir yavrun var..rabbim bahtınıda tahtınıda çok güzel yapsın...

Back