Gelinlik Modelleri işte benim gelinliğimde burada:)))

çok teşekkürler, sana da hayırlı olsun:) bu arada 800 tl duvak mı??? şaka mıymış:)) bence eminönüne git dantel kenarı ve boş tül al, elde onu tutturabilecek yetenekli bir yakının varsa yaptır. Yerli hayal tülün metresi 5 tl, 3 metre alsan 15 tl olur, ithal hayal tül ki arasındaki farkı biz normal insanlar anlamıyoruz metresi 10 tl. Ben 4,5 metre inci işlemeli dantel kenarını 40 tl ye aldım ama kısa duvak için gerekli miktar bu, hadi seninkine 3 katı gitsin 120 tl olur. Dantelciyle sıkı pazarlıkla bence 135 e falan halledersin, en kötü 200e falan gelir. Gelinlik rengin ve kumaşından parça istersen daha rahat seçersin...

çok güzel bir gelinlik. bence uzun olmasın duvağın çünkü arkası çok güzel ve uzun zaten çok da kısa olmayan bir duvak güzel olur bence

teşekkür ederim:) sanıyorum foto çekimlerinde falan uzunu kullanıp sonra düğünde dantelliyi kullanacağım gibi. Bakalım kuaför ne diyecek???

düğün geldi geçtiiiii:))) gelinlik 1 aydır dolapta bayağı bir alan kaplayarak duruyor, sanıyorum satacağım aksesuarlarıyla birlikte...ilgilenen olursa bana özelden mesaj atabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…