• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri işte benim gelinliğimde burada:)))

soruna gelınce ben olsam bu gelınge kısa duvak secerdım .. cunku ona ne denıyor kuyruk mu :D yas oldu 25 hala cok uzagım bole seylere neyse uzun oldugu ıcın arkası ıyı durmaz gıbı gelıyor duvakta uzun olursa. bılmıyorum ben olsam kısa tercıh ederdım .

evet bende kuyruk kısmını kapatmasın istiyorum ama bazı kişiler ilk girişte uzun hayal tül çok havalı duruyor dedi, bir de gelinlikçide mağaza vitrinine koymuş bu gelinliği uzun hayal tülle, ondan aklım karıştı :( bu arada benim yaş 30 ve gelinlik bakmaya başlayınca öğrendim:)

evet bende kuyruk kısmını kapatmasın istiyorum ama bazı kişiler ilk girişte uzun hayal tül çok havalı duruyor dedi, bir de gelinlikçide mağaza vitrinine koymuş bu gelinliği uzun hayal tülle, ondan aklım karıştı :( bu arada benim yaş 30 ve gelinlik bakmaya başlayınca öğrendim:)

en guzel yas bence evlılık ıcın gercı kısmet tabı.. benım 25 ortada aday adayı bıle yok :D
neyse konumuza gelelım.. bazıları sey yapıyor uzun kullanıo sonra onlar cıkartılıp kısa mı oluyor bılmıyorum tam da ole bısıler var .. aynı duvak mı yoksa onu cıkarıp yenısınımı takıyorlar okadar bılemıyorum.
benım bı arkadasım evlendı temmuzda kız beyaz sapka bıle takmıs fotolarında gormustum tabı bu sadece foto cekımlerınde. yanı sızde ole bısı yapabılırsınız dugununuz nasıl bılemıyorum tabı. uzun sure gelınlık uzerınızde kalcaksa ole bısı yapabılırsınız.

en guzel yas bence evlılık ıcın gercı kısmet tabı.. benım 25 ortada aday adayı bıle yok :D
neyse konumuza gelelım.. bazıları sey yapıyor uzun kullanıo sonra onlar cıkartılıp kısa mı oluyor bılmıyorum tam da ole bısıler var .. aynı duvak mı yoksa onu cıkarıp yenısınımı takıyorlar okadar bılemıyorum.
benım bı arkadasım evlendı temmuzda kız beyaz sapka bıle takmıs fotolarında gormustum tabı bu sadece foto cekımlerınde. yanı sızde ole bısı yapabılırsınız dugununuz nasıl bılemıyorum tabı. uzun sure gelınlık uzerınızde kalcaksa ole bısı yapabılırsınız.

inşallah tez zamanda adaylar dizilsin kapıya o zaman:) salon düğünü olacak onun için hayal uzun tülle çıkıp, sonra kısa dantelliyi takabilirim hatta coşma, dans, eğlence kısmında direkt çıkartacağım duvaksız kalayım diyorum, bakalım:)

egerkı 3.resim sizseniz
gelinlik bir harika

Canım bayıldım gelinliğine.Allah mutlu mesut etsin.Bi yastıkta kocayın inş:) Duvağı da kısa tercih etmen çok daha ii olcak sanki.Arkası çok güzel kapanmasın.Benim de uzun duvak hayalim vardı ama gelinliğimin arkasındaki detayı kapatıyo diye kısa tercih ettim.

Canım bayıldım gelinliğine.Allah mutlu mesut etsin.Bi yastıkta kocayın inş:) Duvağı da kısa tercih etmen çok daha ii olcak sanki.Arkası çok güzel kapanmasın.Benim de uzun duvak hayalim vardı ama gelinliğimin arkasındaki detayı kapatıyo diye kısa tercih ettim.

çok teşekkürler cnm:) uzun duvak ilk çıkışta havalı duruyor ama sonrasında işkence olduğu için kısa duvak daha mantıklı gibi:)

kısa dantelli duvağa karar verdim:) herkese çok teşekkürler yorumları için:)))

kısa dantelli duvağa karar verdim:) herkese çok teşekkürler yorumları için:)))

yaaa yine kafam karıştı...birçok kişi çevremde uzun duvak foto çekimlerinde ve ilk girişte falan çok güzel duruyor diye aklıma girdi...peki uzun hayal tülle foto çekimi ve girişi yapsam, nikah, ilk danstan sonra onu çıkarıp kısa dantelliyi taksam dedim ama saç bozulmaz mı? nasıl takıp çıkartılır ki? var mı iki duvak düşünen veya daha önce kullanmış olan?

merhaba bende aranıza yeni katıldım.bende gelinliğimi aysiradan aldım pierre cardin markalı ben girişte uzun duvak ve kısa duvak kullancam. sonradan uzun duvağı çıkarıcam

merhaba bende aranıza yeni katıldım.bende gelinliğimi aysiradan aldım pierre cardin markalı ben girişte uzun duvak ve kısa duvak kullancam. sonradan uzun duvağı çıkarıcam

hoşgeldin ve hayırlı olsuuunnn:))

peki uzun ve kısa duvağın nasıllar, yani kenarı dantel mi düz mü? Ben iki duvağın nasıl takılacağını bilmiyorum yani üst üste mi takıyorlar yoksa mekanizmalı mı yani uzunun bir parçası çıkınca kısa kalıyor gibi. Senin duvakların ve kullanımın ile ilgili biraz daha bilgi verir misin canım?

hoşbulduk. yanlış yazmışım beğendim gelinliği alacağım. canım acemilik kusura bakma.ben duvağı sorduğumda kısa duvağı üste uzunu alt tarafa takıyor kuaför dedi rahat çıkarabileceğiniz bir şekilde hiç sıkıntı yaşamıyolar öyle kullananlar dedi bende kuaförüme arayıp sorcam bilgi aldığımda ondan yazarım sana

hoşbulduk. yanlış yazmışım beğendim gelinliği alacağım. canım acemilik kusura bakma.ben duvağı sorduğumda kısa duvağı üste uzunu alt tarafa takıyor kuaför dedi rahat çıkarabileceğiniz bir şekilde hiç sıkıntı yaşamıyolar öyle kullananlar dedi bende kuaförüme arayıp sorcam bilgi aldığımda ondan yazarım sana

çok sağol tatlım. Ben kısa olanı kenarı dantelli, uzun olanı düz hayal tül istediğim için üstüste nasıl olur canlandıramadım. bende provaya gidince gelinlikçiye bir danışayım bakalım ne diyecek.

katologtan çekmiştim gelinliğin ilk 2 resmini çok belli olmuyor ilk mesajı değiştirmeyi beceremedim, marka internet sitesine koymuş resimlerini $ilk_foto_2550_tl.jpg $A0665EiPp.jpg $A0645EiPp.jpg onları da yüklüyorum....

yaaa yine kafam karıştı...birçok kişi çevremde uzun duvak foto çekimlerinde ve ilk girişte falan çok güzel duruyor diye aklıma girdi...peki uzun hayal tülle foto çekimi ve girişi yapsam, nikah, ilk danstan sonra onu çıkarıp kısa dantelliyi taksam dedim ama saç bozulmaz mı? nasıl takıp çıkartılır ki? var mı iki duvak düşünen veya daha önce kullanmış olan?

canım öncelikle hayırlı olsun
benimde gelinliğim dikim aşamasında
senin gibi 2 duvak kullanıcam biri kısa uçları dantelli diğeri uzun olucak
uzun duvak dantelli olursa eğer +800 tl daha istediler o yüzden dantelsiz hayal tülden uzun duvağım olucak
çünkü nikahtan sonra hemen çıkarıcam gece boyu kısa duvağımla kalıcam
diğer arkadaşın dediği gibi kısa olanı üste uzun olanı alta takıyolar
herkes çıkartıyo e bizde bi şekilde çıkartırız heralde :))
ayrıca benim etek uçlarımdada dantel olucak bide uzun duvakta olursa çok boğulurum diye düşündüm
ama uzun duvağın mutlaka olsun hem resimlerde hemde ilk girişte falan farklı bir havası oluyo
mutluluklar cnm :nazar:

çok güzel bir gelinlik. bence uzun olmasın duvağın çünkü arkası çok güzel ve uzun zaten çok da kısa olmayan bir duvak güzel olur bence

Back