• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri işte benim gelinliğimde burada:)))

patbir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2011
438
4
118
eveeeet bu da benim gelinliğim...bir de buna uzun hayal tül duvak mı alsam yoksa kısa dantel omuzlarıma düşecek duvak mı alsam karar veremedim? yoksa ikisini de mi alsam:)

Eklentiler

• $fotoğraf (2).JPG
    $fotoğraf (2).JPG
    116,4 KB · Görüntüleme: 108
  • $fotoğraf (3).JPG
    $fotoğraf (3).JPG
    132,8 KB · Görüntüleme: 78
  • $IMG_3954.jpg
    $IMG_3954.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
cok güzel benim gelinligimde böyle sadece alti tül...ben duvak olarak bele kadar kenarlari dantel olanini tercih ettim...

Allah mesut etsin..Bence uzun duvak bir katı uzun diğer üst katı el bileğinde olabilir.

çok teşekkürler...uzun hayal duvak alırsam pronovias gibi upuzun tek kat istiyorum, girişte kullanacağım ve yüzümü örtmeyeceğim...bakalım şimdilik düşüncelerim değişmezse:)

cok güzel benim gelinligimde böyle sadece alti tül...ben duvak olarak bele kadar kenarlari dantel olanini tercih ettim...

çok teşekkürler, ben dantel duvağa bayılıyorum, girişte uzun hayal tül, sonrasında da seninki gibi bir duvak mı alsam diyorum bakalım

çok zarif bi gelinlik ama bence kısa duvak seç sırt kısmı ayrı bi güze

Çok güzel bir model seçmişsiniz. Hayırlı olsun.

Duvağınızı sade seçmenizi öneririm. Yaka detayından dolayı sizi boğmasın bence.

Bu arada 3.resimdeki siz misiniz? Sırtınız güzel çıkmış.Saç renginizi de bence hiç bozmayın düğünde çok güzel.

Mutluluklar dilerim..

Çok güzel bir model seçmişsiniz. Hayırlı olsun.

Duvağınızı sade seçmenizi öneririm. Yaka detayından dolayı sizi boğmasın bence.

Bu arada 3.resimdeki siz misiniz? Sırtınız güzel çıkmış.Saç renginizi de bence hiç bozmayın düğünde çok güzel.

Mutluluklar dilerim..

çok teşekkürler, evet 3. resimdeki benim:) saçımıda yeni boyattım deneme amaçlı koyuya doğru karar demek ki sevindim:)

eveeeet bu da benim gelinliğim...bir de buna uzun hayal tül duvak mı alsam yoksa kısa dantel omuzlarıma düşecek duvak mı alsam karar veremedim? yoksa ikisini de mi alsam:)

Patbir oncelıkle Allah mesut etsın ıkınızıde .
gelınlık gercekten cok hos.bende begendım yalnız seyı anlamadım kafanın arkasındakı duvak mı .. fazla secemedım
nasıl bısı ?

soruna gelınce ben olsam bu gelınge kısa duvak secerdım .. cunku ona ne denıyor kuyruk mu :D yas oldu 25 hala cok uzagım bole seylere neyse uzun oldugu ıcın arkası ıyı durmaz gıbı gelıyor duvakta uzun olursa. bılmıyorum ben olsam kısa tercıh ederdım .

Patbir oncelıkle Allah mesut etsın ıkınızıde .
gelınlık gercekten cok hos.bende begendım yalnız seyı anlamadım kafanın arkasındakı duvak mı .. fazla secemedım
nasıl bısı ?

çok teşekkürler güzel dilekleriniz için:) resimlerde duvak yok. Boyun kısmı önden dantel gelinliğin boğazlı kazak misali:) arkada görünende boynumdaki dantel bağlama kısmıdır. Tabii daha provam olmadığı için yoğun görünmüş ama ayarlanacak.

Back