Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence dantel askılar çok şık duruyor yaptır deriö canım. Birde bişey sormak istiyorm altındaki kumaş satenmi taftamı. Birde sakıncası yoksa hangi modaevinde ve nekadara diktirdiğini yazabilirmisin canım.
begendınıze cok sevındım bel kısmı tamamen oturuyor gordugunuz resımler cekılırken sırtımdan basene kadar olan dugmelerın hepsını iliklememıstık o yuzden potluk olmus ama ılıklendıgı zaman öyle durmuyor tabıkı....gelinliğini beğendim canım ama bel kısımını iyice oturtsan daha güzel olur.. straplez gelinlikler vucuda oturunca harika gözüküyor.. mutluluklar
güzel birseim yapmışsın allah güle güle giymeti nasip etsin mutluluklar.
Bence askıya hiç gerek yok,bu hali ile çok şık.
Yalnız düğünün ağustostaysa erken değil miydi canım gelinliği diktirmek için?
canım cok hos görünüyor gelinliğin sanada cok yakısmıs asil duruyor . bence dantelden askı güzel askının üzerindede taşlar olursa cok hos olur bence canım .güle güle giy mutluluklar
canım duvağını beğendim rahibe duvakmı? bende diktiriyorum gelinlikcim kolaya kaçıyo glba iki katlı uzun duvak olursa yanlarında küpür olmazmış öyle dedi senin modelini göstericem de rahibe duvağı ikiye katlayıp senmi taktın yoksa ikili duvakmı resmini çekip koyabilirmisin rica etsem???
Hoş bir gelinlik ama neden kırışık gibi duruyor. Bence askı bozar modeli ama fransız danteli gelinliklere fransız dantelinden küçük bolero çok hoş duruyor.Yani aslına bakarsan ha ince bir askı ha askısısz zaten duvak gelicek. Bu arada tarlatanla ilgili olarak da hafif daha kabaraık olabilir ama fransız danteli gelinliklere çok kabarık gitmez kanımca.
cnm gelinliğin çok güzel şimdiden güle güle giy . askıya gerek yok bence önü açık bir gelinlik değil