• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg sonucu yardım

Kuzu ben 22 aralıkta adet oldum. Diğer adet tarihim 17 ocakti. 13 ocakta önce idrar testi yaptım çift çizgi sonra kan kesti verdim 330 çıktı beta. Adetime 5 gün vardı. Bugün hala adet tarihime 2 gün var. Ben erken öğrendim biraz
Ayyy hsgden sonra gebe kalmışsın yaa darısı banaa. Bende 8 ocakta çekildim anestezi, iki tüpde hafif tıkalı çıktı ama işlem sırasında açmış doktorum. İnşallah bende bu ay gebe kalırım yaa
Gittinmi ne dediler bende bugun gittim tek tüpüm kapalı gibi
Sizin tek tüpünüz kapalı gibi görünüyor. İşlem sırasında açılmamış mı

Ayyy hsgden sonra gebe kalmışsın yaa darısı banaa. Bende 8 ocakta çekildim anestezi, iki tüpde hafif tıkalı çıktı ama işlem sırasında açmış doktorum. İnşallah bende bu ay gebe kalırım yaa
İnşallah tez zamanda seninde bebeğin olur canım 22 kasımda hsg çektirdim 13 ocakta hamile olduğum öğrendim. Ocak sonunda aşılama yaptıracaktım normalde ama Allah kısmet etti gerek kalmadı. Darısı başına inşallah canım 🙏

Kuzu ben 22 aralıkta adet oldum. Diğer adet tarihim 17 ocakti. 13 ocakta önce idrar testi yaptım çift çizgi sonra kan kesti verdim 330 çıktı beta. Adetime 5 gün vardı. Bugün hala adet tarihime 2 gün var. Ben erken öğrendim biraz
Gittinmi ne dediler bende bugun gittim tek tüpüm kapalı gibi
İnşallah tez zamanda seninde bebeğin olur canım 22 kasımda hsg çektirdim 13 ocakta hamile olduğum öğrendim. Ocak sonunda aşılama yaptıracaktım normalde ama Allah kısmet etti gerek kalmadı. Darısı başına inşallah canım 🙏
Yaaa maşallah 🥰 daha çok yeni bir bebiş 🐣😍 doktor marta kadar normal yolla deneyelim sonrasında hap kullanırsın demişti, eşimde bir sıkıntı çıkmadı bende de bir sorun yok. İnşallah kolay yoldan gebelik nasip olur isteyen herkese 💝

Yaaa maşallah 🥰 daha çok yeni bir bebiş 🐣😍 doktor marta kadar normal yolla deneyelim sonrasında hap kullanırsın demişti, eşimde bir sıkıntı çıkmadı bende de bir sorun yok. İnşallah kolay yoldan gebelik nasip olur isteyen herkese 💝
İnşallah canım 🙏

Ben de 23 Aralık'ta oldum. 22 ocakta bekliyorum. Adet bitimi hsg cektirecegim ben de. Sonra nasipse aşılama.

Ben de 23 Aralık'ta oldum. 22 ocakta bekliyorum. Adet bitimi hsg cektirecegim ben de. Sonra nasipse aşılama.
Asilamayi hemen yapma bence doktorum hsgden sonra 1 ay dene olmazsa gel aşılama yapalım dedi. Ama başka doktorlara sordum. Hsgden sonra 4 ay olma ihtimali yüksekmiş. Ben eşime 4 ay bekleyelim dedim. Oda 2 ay yeter 3.ay gidelim dedi. Ve şuan hamileyim canim

Asilamayi hemen yapma bence doktorum hsgden sonra 1 ay dene olmazsa gel aşılama yapalım dedi. Ama başka doktorlara sordum. Hsgden sonra 4 ay olma ihtimali yüksekmiş. Ben eşime 4 ay bekleyelim dedim. Oda 2 ay yeter 3.ay gidelim dedi. Ve şuan hamileyim canim
Zaten doktorum da öyle dedi. Önce hsg den sonra bir bakalım hamilelik olacak mı dedi. Hemen işleme başlamayacak.

Kafana da takma biz çok taktik. Esimde de bende de hiç bir sorun yoktu ama 1.5 yıl olmadı. 2 aydır da normal olmuyor aşılama tek çare dedik Asilamayi bekledik kısmet oldu kuzu
Çok katılıyorum. İnan ki takmıyorum. Ama eşimin sperm sayısı düşük hızı iyi. Bunu da doktorumuz söyledi. Öncesinde üroloji uzmanı sorun yok çocuk olur demesine rağmen... Ama tabii tüp bebek doktorları işinde uzman olduğu için sayı direkt düşük dedi. Tabii biz durumun vaziyetini o zaman anladık. Evleneli 1 sene oldu. Kafaya taksam ne yazar ki Allah ol deyince oluyor. Biz sadece sebepleri gerçekleştiriyoruz. Haa şu yönden kafam çok rahat. Ehil bir doktor ile ilerliyoruz çok şükür.
Devlete gittik önce prof. dan randevu aldık baktık ki karşımızda asistan var. Muhatabin yok. Zaten zor işler bir de düzgün muhatap yok.Geri döndük. Aklımızda doktor vardı ona gittik. Şimdi kafam çok rahat. Gerisi Allah'ın takdiri.

Açıkmış öyle dedi doktor

Back