• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İşte Benim Gelinliğim...

zelixsx06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2007
401
6
96
39
Diğer
fotolar silindi....

Eklentiler

• $100_1852.jpg
    $100_1852.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
1 agustos 2010 da evlenıcem dugun fotograflarımıda eklemeyı sabırsızlıkla bekliyorum:)gelinligim tamamı fransız dantelı duvagım uzun 3 metre sade ve asil olsun istedim ve diktirdim gelinligimi ben cok begendım bakalım siz begenecekmısınız......

Son düzenleme:
pek kücük çıkmış:(

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadan ipliyse bel kısmını bıraz daha sıktır belin çıksın ortaya sanki göbekli gibi gözükmüşsün canım

arkadan ıncı dugmelerı var belıme kadar kuzenlerım bı kac tanesını dugmeledı bıraz zor dugmelemek o yuzden öle duruyor hepsı dugmelenınce oturuyor belımde ıncedır ama dugmelenmedıgı ıcın öle gözukuyor

bu arada ayagımda ayakkabı yoktu resım cekılırken o yuzden boyu uzun gözukuyor ama ayakkabılarımı gıyınce tam oluyor

Çok yakışmış canım ben çok beğendim gelinliğini mutluluklar dilerim.

ben çok beğendim canm Allah mesut etsin çok kibar bir gelinlik modeli yalnız arkdaşların dedi gibi arkayı biraz sık fazla bol gözüküyor göbek kısmı okkaydirigubbakcemile5

ben çok beğendim canm Allah mesut etsin çok kibar bir gelinlik modeli yalnız arkdaşların dedi gibi arkayı biraz sık fazla bol gözüküyor göbek kısmı okkaydirigubbakcemile5

sagol canım Allah cumlemızı mesut etsın...arkasındakı dugmelerın hepsını ılıklemedıgım ıcın bol duruyor hepsı ılıklendıgı zaman cuk oturuyor:)

anacım bi ben öğrenemedim resim yüklemeyi neyse zaten taa temmuzda nişan ozamanadek öğrenirim kaydirigubbakcemile2

Back