• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri işte benim gelinliğim...:))

evet bi içim su olmuşsun :) çok tatlı görünüyor tam benim tarzım işlemeleri saç modeli kenimi hep böyle hayal ederdim sanki benim o resimdeki gibi canım benim Allah huzurunu mutluluğunu daim etsin herşeyin hayırlısını versin sağlık afiyet huzur mutluluk ömür boyu süren bir evlilik olmasını nasip etsin

çok çok çok güzel olmuşsun canım :nazar: .... allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah :)

cnm ya ben senin gelinliğiini daha önce de görmüş ve çok beğenmiştim bugün çarşıya indim ve bir gelinlikçi de senin gelinliğine tıpatıp benzeyen bir gelnlik gördüm acaba oradan mı aldın gelinliği nereden aldığını sorabilir miyim çok merak ettim de :utangac: yerimseniben

hoşmuss canım yaa evlenmek istiyorum böle güsel telasları gelinlikleri görünce İnşallah bu sene banada nasip olucak Allah ın izniylee

canım gelinliğin de sen de çok hoşsunuz :D çok yakışmış sana :)

cnm ya ben senin gelinliğiini daha önce de görmüş ve çok beğenmiştim bugün çarşıya indim ve bir gelinlikçi de senin gelinliğine tıpatıp benzeyen bir gelnlik gördüm acaba oradan mı aldın gelinliği nereden aldığını sorabilir miyim çok merak ettim de :utangac: yerimseniben

fatihten aldım cnm özkan gelinlikten.. diğer arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum darısı bekarların başına inşaallaah çok güzel telaşlar bunlar..:asigim:

cok güzelmiş sanada cok yakısmıs cnm maşallah mutluluklar a.s.

isaura gelinliğin çok ciciymiş canım sana da çok yakışmış mutluluklar dilerim :asigim:

Çok güzel bi gelinlik gerçekten genelde gelinliklerin ya üstünü beğenirim ya altını bu gelinliğin üstüde altı da muhteşem tabi taşıyabilmek te önemli çok yakışmış sana da peri kızı gibi olmuşsun maşallah ...sositososito

cok gusel gercekten bende cok begendm baska fotolarn war mı gelınlıgın arkasını cok merak etttmmmm

ayyy çok gzl çok hoş olmuşsun çok yakışmış gelinlik. çok iyi taşımıssın bunu taşımakda kabliyet ister

Back