işte benim evim

hersey cok güzel olmus güle güle otur...ben sadece camasr makinesi örtünü pek begenmedim fazla abartili geldi ...onun disinda özellikle duvar ünitene bayildim .mutluluklar dilerim...:nazar:

Resimler çok karışık olmuş :26::26: ama eviniz güzel görünüyor ağız tadıyla oturmanızı dilerim

maşşallah diyeyım önce güle güle otur inşallah:) birde salondaki masa örtün çok hoşuma gitti nerden aldın yoksa diktırdınmi

Yorum yapmadan geçmeyin dediğin için el mahkum yapıorum :9:

Tv üniten,salon perdelerin yemek odası takımı, yatak odası takımını beğendim. Ancak salondaki koltuklarını hiç beğenmedim :19: Bir de çamaşır makinesinin üstündeki örtüyü beğenmedim :19:

Huzurla oturun evinizde hayırlı olsun :68:

Huzurlu sağlıklı günler geçirin inşaallah. Evinize kötülüğünüzü düşünen kimsenin tek adımı girmesin, mutluluklarınıza şahit olsun hep duvarlarınız.

Merhaba...Mutlu huzurlu bir evliliğin olur inş...Evin çok güzel fakat mutfaktaki dolaplardan sarkan peceteleri kaldırmanı tavsiye ederim...Nacizane fikrim.

çok güzel olmuş ben sadece mutfağın halısını beğenmedimdaha değişik bişey olabilirdi.. masa örtünü nerden aldın onu çok merak ettim değişik duruyor canm...güle güle otur..allahım ağız tadı huzur versin....hiç kötü gün göstermesin....:70:

Merhaba...Mutlu huzurlu bir evliliğin olur inş...Evin çok güzel fakat mutfaktaki dolaplardan sarkan peceteleri kaldırmanı tavsiye ederim...Nacizane fikrim.

ben ona katılmıyorum:50: bence dolaptaki peçeteler mutfağı daha modern renkli gösteriyor..öteki türlü çok sade oluyor...

Yorum yapmadan gecmiyorum küblacim :)
Rabbim agzinizin tadini bozmasin insAllah güle güle oturun evinizde....

Back
X